'Gorski liječnik' njemačka je dramska serija o dr. Martinu Gruberu (Hans Sigl) koji se nakon više godina provedenih radeći u inozemstvu vraća u rodno selo Ellmau u posjet svojoj obitelji.

3. sezona, epizoda 7 - 10. veljače

Napokon je utvrđeno da Martin Gruber nije otac Susannina djeteta. Olakšanje koje svi osjećaju kratkog je trajanja jer je pravi otac djeteta i Susannin suprug nestao bez traga. Jörg i dalje pogrešno misli da je Martin otac Susannine bebe. Susanne iz njegova oproštajnog pisma otkriva da se Jörg želi vratiti u Kiel. Ona ga u tome želi spriječiti pa krene automobilom u zračnu luku. I Martin je onamo krenuo. No na cesti dogodila se teška prometna nesreća. Martin užasnut ustanovi da se Susanne nekoliko puta prevrnula automobilom.

3. sezona, epizoda 8 - 11. veljače

Susanne Dreiseitls je beskrajno tužna: mora pokopati bebu koju je toliko dugo priželjkivala. I Martin Gruber i njezin suprug Jörg rado bi joj pružili potporu, no ona to nikomu ne dopušta. Susanne ne može oprostiti Jörgu i krivi ga za svoju prometnu nesreću i smrt nerođenog djeteta. Ona želi da Jörg nestane iz njezina života.

3. sezona, epizoda 9 - 12. veljače

Kod Gruberovih i dalje nema mira: Hans i Lilli i dalje se svađaju zbog njezine ljubavi Sebastiana Lecha. Hans je ljubomoran i zabrinut. On ne vjeruje Sebastianu i misli da će mladić razočarati Lilli. Njegova je kći tvrdoglava i ne želi ni čuti za očeve brige. Neprestani sukobi pogubno djeluju na živce čitave obitelji te se negativno odražavaju i na Hansovu vezu s Klarom Hoffmann. Njezinoj se kćeri Sari također sviđa Sebastian, a mladić ne želi propustiti priliku. Lilli sazna za prijevaru i oca stavlja pred izbor: ili ona ili Klara i Sarah.

3. sezona, epizoda 10 - 13. veljače

Lisbeth Gruber ima rođendan. No ni taj dan na seoskom imanju ne vlada dobro raspoloženje. Lilli je i dalje ljutita na Saru, kćer Hansove djevojke Klare Hoffmann, jer joj je ova preotela momka. A ni Martinova najava da će napustiti imanje i živjeti s Andreom Junginger ne izaziva mir i veselje. Usred te napete situacije stiže poziv upomoć. Stefana Wedekinda, njegovu suprugu Melanie i njihova sina Philippa u planini iznenadilo je nevrijeme.

3. sezona, epizoda 11 - 14. veljače

Lisbeth Gruber vratila se s vikenda u wellnessu i sa sobom dovela posjetitelja. Kulinarski kritičar Klaus Hellmann počastio je imanje Gruberovih svojom nazočnošću, a on i Lisbeth očito su zaljubljeni jedno u drugo. Martin, Hans i Lilli ne znaju kako reagirati na pridošlicu, a prije svega na novu Lisbeth koja pršti od mladenačkog elana. Nemaju mnogo vremena za prilagodbu novoj situaciji jer braću pozovu na akciju spašavanja u planini.

Seriju "Gorski liječnik" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju