Oni znaju izvući živu glavu i u najrizičnijim situacijama

Uzbudljiva reality serija 'Preživljavanje udvoje' prati nove parove partnera u novim izazovima preživljavanja. Na početku sezone pratit ćemo iskusnog lovca Josha Jamesa i bivšeg pripadnika Specijalnih snaga Gradyja Powella, koji će biti zatočeni u zubatim klancima hrvatske planine Velebit, gdje će morati surađivati kako bi plovili hladnim brzacima te se spustili opasnim vodopadima radi pronalaska spasa, a svoju avanturu života nastavit će krčeći put kroz džunglu Nikaragve.

Na surovim strminama bugarske planine Rila suočit će se s gustom mećavom, ledenim temperaturama i opasnim grabežljivcem, a vidjet ćemo i kako će se snaći nakon što se nađu nasukani na otoku u Južnokineskom moru.

Veteran zračnih snaga Bo McGlone i bivši pripadnik zelenih beretki Grady Powell zatim će preuzeti njihove uloge i gledateljima reality serije pokazati kako preživjeti u hladnome planinskom lancu Bighorn Mountains u saveznoj državi Wyoming usred oštre zime, a vidjet ćemo i što će učiniti kad se nađu ostavljeni na različitim lokacijama u kolumbijskoj džungli kako bi odigrali scenarij vojne operacije koja je pošla po zlu.

Vojni veteran E. J. Snyder i stručnjak za preživljavanje u divljini Jeff Zausch do kraja sezone bit će ostavljeni u pakleno vrućim savanama južnoafričke Divlje obale, a u rizičnim situacijama naći će se i duboko u gorju Kavkaz te u sušnoj delti rijeke Okavango u Bocvani.

Šestu sezonu serije 'Preživljavanje udvoje' pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju