Doma TV donosi treću sezonu dokumentarne serije 'Preživljavanje udvoje', u kojoj će se profesionalnom instruktoru za vještine preživljavanja u prirodi Codyju Lundinu pridružiti veteran s dvadesetogodišnjim iskustvom u Specijalnim operacijama, Joe Teti.

Usprkos različitim pristupima i taktikama preživljavanja u najekstremnijim scenarijima, njih će dvojica morati pronaći zajednički jezik kako bi timskim radom pronašli izlaz iz situacija kao što su prelazak vode pune morskih pasa ili pad na dno rudarskog okna. Gledatelji imaju priliku pratiti njihove avanture.

'Preživljavanje udvoje' uzbudljiva je dokumentarna serija u kojoj dvojica stručnjaka za preživljavanje demonstriraju inovativne načine kojima osoba može spasiti vlastiti život ako se nađe usred divljine, u po život opasnim uvjetima. U trećoj sezoni, profesionalnom instruktoru za vještine preživljavanja u prirodi Codyju Lundinu pridružuje se veteran s dvadesetogodišnjim iskustvom u Specijalnim operacijama, Joe Teti. Svaki od njih ima vlastiti pristup tehnikama preživljavanja, što će pokazati u izazovima koji ih očekuju u unaprijed određenim scenarijima. Ovaj dvojac nerijetko će morati i smirivati strasti kad dođe do „sudara“ njihovih različitih taktika preživljavanja, što će biti posebno teško u brojnim nepredvidljivim situacijama poput traženja zaklona od okrutnih tropskih oluja ili prelazak vode pune morskih pasa.



U nastavcima treće sezone gledatelji će pratiti Joea i Codyja dok preživljavaju usred čileanske pustinje Atacama, traže izlaz iz južnoafričke divljine prije nego što bude prekasno ili pak dok zakoračuju u scenarij dvojice tragača za zlatom, čiji se snovi o bogatstvu brzo pretvaraju u noćnu moru kad jedan od njih padne na dno rudarskog okna duboka 25 metara. Lundin i Teti također će se morati boriti s vrtoglavim vrućinama dok su odsječeni od civilizacije usred zambijskih ravni, a morat će se odupirati i pothlađivanju na snijegom prekrivenom Stjenjaku Colorada. Od potrage za pitkom vodom i oruđem za loženje vatre, do timskog rada koji će se nerijetko naći pod pritiskom zbog suprotstavljenih filozofija preživljavanja, treća sezona dokumentarne serije 'Preživljavanje udvoje' gledateljima će donijeti novu, još veću dozu uzbuđenja!

Treću sezonu dokumentarne serije 'Preživljavanje udvoje' ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju