Doma TV donosi petu sezonu reality serije 'Preživljavanje udvoje'. Stručnjaci za preživljavanje Joe Teti i Matt Graham u novim će nastavcima gledatelje voditi kroz potpuno nove lokacije odsječene od civilizacije, a kako bi uspješno pronašli sigurnost, morat će ujediniti svoje domišljate metode preživljavanja.

Uzbudljiva reality serija 'Preživljavanje udvoje' prati dvojicu stručnjaka za preživljavanje koji gledatelje u svakoj epizodi vode na novu, opasnu lokaciju odsječenu od civilizacije, te zajedničkim snagama demonstriraju na koji način je moguće izvući živu glavu.

Bilo da se nađu nasukani na pustom otoku ili zarobljeni na padinama tropskog vulkana, hrabri će dvojac uvijek pronaći izlaz, no prvo će morati ujediniti svoje domišljate metode preživljavanja kako bi se izvukli živi.

U petoj sezoni gledatelje će kroz nove avanture i dalje voditi veteran s dvadesetogodišnjim iskustvom u Specijalnim operacijama, Joe Teti, i Matt Graham, također iskusni stručnjak za primitivne vještine. Matt i Joe spremno će preuzimati rizik u svakoj situaciji na okrutnim terenima, uključujući kanjone Visoke pustinje, napušteni otok u Bermudskome trokutu, kostarikanske prašume i goleme šikare Namibije.

Bez noževa i bilo kakvih modernih alata, njih će dvojica pokušati preživjeti i pronaći spas na pustinjskom terenu koji je prikladniji za čegrtuše i pume, a zatim će plivati vodama prepunim morskih pasa te prelaziti vulkanski otok prekriven džunglom dok svaka prepreka izaziva novu svađu među njima, a samo uspješan lov može im pomoći da se izvuku živi.

Joe i Matt gledateljima će pokazati i kako prenamijeniti razbijene motorne sanjke, napraviti skrovište od snijega i preživjeti temperature niže od točke smrzavanja, a na najvišem planinskom lancu na svijetu – nepalskoj Himalaji – Joe će pokušati preživjeti dok će Matt naizgled biti više zainteresiran za - duhovno prosvjetljenje.

Epizode pete sezone serije 'Preživljavanje udvoje' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju