.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Preživljavanje udvoje, 6. sezona

Preživljavanje udvoje exposed
,
hr_HR

PON - PET 18.00

(Dual Survival), SAD, 2015., reality serija
Šesta sezona


Izvršni producenti: Charlie Corwin, Brian Nashel, French Horwitz

Doma TV donosi šestu sezonu uzbudljive reality serije 'Preživljavanje udvoje', u kojoj dvojica stručnjaka za preživljavanje na inovativan način demonstriraju kako izvući živu glavu iz opasnih situacija usred divljine. U šestoj sezoni očekuju nas novi parovi stručnjaka za preživljavanje koji će se u svakom nastavku izbavljati iz opasnih džungli i paklenih pustinja, a novi partneri Josh James i Grady Powell na samom početku sezone pokazat će kako preživjeti u zubatim klancima hrvatske planine Velebit!
O seriji:

Uzbudljiva reality serija 'Preživljavanje udvoje' prati nove parove partnera u novim izazovima preživljavanja. Na početku sezone pratit ćemo iskusnog lovca Josha Jamesa i bivšeg pripadnika Specijalnih snaga Gradyja Powella, koji će biti zatočeni u zubatim klancima hrvatske planine Velebit, gdje će morati surađivati kako bi plovili hladnim brzacima te se spustili opasnim vodopadima radi pronalaska spasa, a svoju avanturu života nastavit će krčeći put kroz džunglu Nikaragve.Na surovim strminama bugarske planine Rila suočit će se s gustom mećavom, ledenim temperaturama i opasnim grabežljivcem, a vidjet ćemo i kako će se snaći nakon što se nađu nasukani na otoku u Južnokineskom moru.Veteran zračnih snaga Bo McGlone i bivši pripadnik zelenih beretki Grady Powell zatim će preuzeti njihove uloge i gledateljima reality serije pokazati kako preživjeti u hladnome planinskom lancu Bighorn Mountains u saveznoj državi Wyoming usred oštre zime, a vidjet ćemo i što će učiniti kad se nađu ostavljeni na različitim lokacijama u kolumbijskoj džungli kako bi odigrali scenarij vojne operacije koja je pošla po zlu.
Vojni veteran E. J. Snyder i stručnjak za preživljavanje u divljini Jeff Zausch do kraja sezone bit će ostavljeni u pakleno vrućim savanama južnoafričke Divlje obale, a u rizičnim situacijama naći će se i duboko u gorju Kavkaz te u sušnoj delti rijeke Okavango u Bocvani.
Ne propustite pratiti šestu sezonu reality serije 'Preživljavanje udvoje', od 25. rujna na Doma TV-u!

 

 

 Tagovi