Crtana serija 'Ekipa malih maca' prati svakodnevne avanture Lampoa, Miladyja, Piloua i Polpetta, četiri slatka mačka koji su dio glazbenog sastava Buffycats.

1. sezona, epizoda 9 - 10 - 7. prosinca

Susjedov psić Terry nekoliko dana boravi kod bake Pine. Isprva se čini da Buffymace čeka prava noćna mora, ali Terry obožava mačke i sanja da postane mačka. Buffymace odluče naučiti novog prijatelja kako presti i uvijek se dočekati na noge. Međutim, ipak prevladaju nagoni te stvari ne idu po planu.

Lampo sanja o nastupu na Mijau Mijau Grand Prixu, najvećoj motociklističkoj utrci u gradu. Jedini je problem što on nema motocikl. Srećom, mačak mehaničar Ključ će mu pomoći – napravit će mu posebni motocikl koji troši na hranu. Hoće li Lampo napokon poraziti Gazdu, Winstonova mačka i pobijediti na pohlepnom motociklu?

1. sezona, epizoda 11 - 12 - 8. prosinca  

Lampo se užasava bolesti, a još ga više plaši mačak liječnik Fisby. S gustim brkovima i torbom prepunom neobične opreme, Fisby ne ulijeva povjerenje. Ali bliži se kvartovsko druženje pa se Lampo mora oporaviti ako želi zapjevati s Buffymacama.

Tko kaže da zamorci ne mogu plesati? Ginny, spoj ritma i slatkoće, sanja o pobjedi na slavnom natjecanju, ali nema dovoljno samopouzdanja. Hoće li ostvariti svoj san zahvaljujući Buffymacama? Žulj i Krasta učinit će sve da je spriječe i osujete natjecanje.

Animiranu seriju "44 Cats: Ekipa malih maca" pratite vikendom u jutarnjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju