Crtana serija 'Ekipa malih maca' prati svakodnevne avanture Lampoa, Miladyja, Piloua i Polpetta, četiri slatka mačka koji su dio glazbenog sastava Buffycats.

1. sezona, epizoda 17 - 18 - 21. prosinca

Baka Pina ima rođendan na kojeg su Buffymace zaboravile. Odlučuju na brzinu potražiti najmačkastiji dar za nju, a Ćufta ima ideju: potražit će ga u podmorju. Ključ im gradi podmornicu u kojoj će doživjeti podmorsku avanturu ispunjenu opasnostima i skrivenim blagom.

Piperita je mačka koja sanja da će postati vrhunski kuhar poput svog vlasnika Alfreda. Nažalost, njezini recepti nisu omiljeni među kvartovskim mačkama koje često neočekivano reagiraju na njezina jela. Buffymace odluče pomoći Piperiti pronaći pravi recept.

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 22. prosinca

Nova mačka je stigla u grad, a zove se Snobina. Jako je pametna i mirisna, ali i umišljena. Smrdljivi mačak Plin zaljubi se u nju, ali ne zna kako osvojiti njezino srce. Srećom, u pomoć mu priskaču Buffymace.

Winston je odlučio zadržati Kataly, malu devu koja brzo trči i pije samo sok od naranče. Međutim, Buffymacama se ne sviđa ta zamisao pa daju sve od sebe da pomognu Katalyju pronaći vlasnika. Na devinim leđima po gradu traže vlasnika da ne ode bez nje.

Animiranu seriju "44 Cats: Ekipa malih maca" pratite vikendom u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju