Crtana serija promiče pozitivne stavove i na zabavan način prenosi obrazovne poruke koje se bave temama poput tolerancije, različitosti i solidarnosti.

1. sezona, epizoda 5 - 6 - 30. studenog

Sve mačke u kvartu boje se reporterke Gaby. Ona uvijek njuška u potrazi za pričom i fotografira mačke u nezgodnim situacijama, recimo Ćuftu s prstima u svom i tuđem nosu. Čak i najhrabrije mačke bježe od nje i njezina fotoaparata. Ali kad je uhvati lovac na mačke Brut, Buffymace kreću upomoć jer ipak je ona jedna od njih.

Kada dođe Plin, sve mačke u kvartu daju šapama vjetra. Naposljetku, on je najsmrdljivija mačka u gradu. No to nije sve – on obožava svoj smrad jer njime tjera druge mačke i uzima im hranu. Buffymace će otkriti da se iza oblaka smrada nalazi novi prijatelj.

1. sezona, epizoda 7 - 8 - 1. prosinca

Lampo se proglašava kuharom i odlučuje pripremiti tjesteninu bake Pine da bi njegovi prijatelji dobili energiju. Ali recept mu ispadne iz šapa i vjetar ga odnese. Buffymace u dramatičnoj potjeri kroz grad jure za dragocjenim receptom.

Neko je mačka s najviše sreće. Međutim, sreća mu je okrenula leđa pa je postao pravi magnet za nevolje. Buffymace će mu pomoći, i to na vlastiti račun. Kako on više nema sreće, tko god se nađe u njegovoj blizini nalazi se u opasnosti.

Animiranu seriju "44 Cats: Ekipa malih maca" pratite vikendom u jutarnjem terminu na Doma TV-u!


 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju