Crtana serija 'Ekipa malih maca' prati svakodnevne avanture Lampoa, Miladyja, Piloua i Polpetta, četiri slatka mačka koji su dio glazbenog sastava Buffycats.

1. sezona, epizoda 21 - 22 - 28. prosinca 

Pilou se uživjela u ulogu privatnog detektiva. Nosi baloner i povećalo, no žudi za pravom istragom. Kad Fleur zatreba pomoć Buffymaca jer ne može pronaći svoj dragocjeni cvijet, Pilou je oduševljena. Napokon dobiva priliku zasjati!

Buffymace organiziraju zabavnu potragu za blagom. Širom grada moraju pronaći niz predmeta, ali igra se zakomplicira te se čini da je posljednji predmet doista nemoguće pronaći.

1. sezona, epizoda 23 - 24 - 29. prosinca

Buffymace su veliki obožavatelji maskirane mačke koja bdije nad gradom i spašava mačke koje se nađu u opasnosti. Kad superjunak padne u klopku, Buffymace ga moraju zamijeniti i postati pravi junaci pod vodstvom svog idola, no pritom otkrivaju koliko je težak i nepredvidiv život superjunaka.

Lampo je odlučio osvojiti medalju na Buffolimpijadi, najvećem svjetskom sportskom događaju za mačke, a dlakavi prijatelji pomažu mu doći u formu tjerajući ga na bizarne vježbe. Međutim, natjecanje neće biti mačji kašalj jer njegov je protivnik ni više ni manje nego Olympio, najbolji mačak sportaš na svijetu!

Animiranu seriju "44 Cats: Ekipa malih maca" pratite vikendom u jutarnjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju