Serija 'Zločinci u odijelima' u uzbudljivoj drugoj sezoni donosi nove slučajeve FBI agenata koji s prevarantima imaju posve neočekivano partnerstvo.

2. sezona, epizoda 13 - 10. veljače 

Kad se na Nealovu pragu pojavi stari prijatelj Juneina pokojna supruga, on posumnja da nije došao samo oživiti stare uspomene. Ford Tullman upravo je izašao iz zatvora, ali tvrdi da je spreman krenuti iznova. Kao bivši prevarant, Neal mu želi vjerovati, ali otkriva da je to vrlo teško kad u Juneinoj kući pronađe staru ploču za krivotvorenje novčanica.

2. sezona, epizoda 14 - 11. veljače

Matthew Keller (Nealov rival koji se nalazi u zatvoru) kontaktira s Nealom i Peterom nudeći im informacije o krivotvoritelju. U zamjenu želi da stopiraju njegov premještaj u strogo čuvani zatvor. No ispostavi se da zapravo planira oteti Petera i iznuditi otkupninu od FBI-a. Kako je Peterov život ugrožen, Neal se mora nagoditi s Kellerovim bivšim suparnikom.

2. sezona, epizoda 15 - 12. veljače

Peter i Neal moraju se prerušiti jedan u drugoga kako bi razotkrili prijevaru zbog koje u New Yorku nestaje struja.

2. sezona, epizoda 16 - 13. veljače

Neal se napokon suočava s čovjekom koji stoji iza Kateine smrti te otkriva istinu o jednom od najvećih misterija u povijesti kad s Peterom otkrije izgubljenu njemačku podmornicu.

3. sezona, epizoda 1 - 14. veljače

Neal postaje prvoosumnjičeni za palež Adlerova skladišta u kojem je navodno izgorjela neprocjenjiva kolekcija umjetnina koje su ukrali nacisti. Neal u to vrijeme nije nosio narukvicu, pa je Peter uvjeren da je Neal ukrao kolekciju prije paleža ili barem zna tko je to učinio. Neal prolazi poligraf, ali Peter zna da je Neal i prije pobjeđivao sustav. Neal nije lagao – u to vrijeme doista nije znao za krađu, ali je ubrzo zatim saznao.

Drugu sezonu serije "Zločinci u odjelima" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju