Zločinci u odijelima, 2. sezona

Zločinci u odjelima, 2. sezona
,
Zločinci u odjelima, 2. sezona Foto: PR
hr_HR

PON - PET 23.05

(White collar), SAD, 2009.-2014., dramska serija
Tvorac serije: Jeff Eastin
Glume:
MATT BOMER kao Neal Caffrey
TIM DEKAY kao Peter Burke
TIFFANI THIESSEN kao Elizabeth Burke
WILLIE GARSON kao Mozzie


Na male ekrane Doma TV-a od četvrtka, 23. siječnja stiže druga sezona uzbudljive dramske serije 'Zločinci u odijelima'. Donoseći nove slučajeve, druga sezona otkriva još više uzbudljivih spletki, dok će gledatelje u glavnoj ulozi iznova oduševiti Matt Bomer kojeg je 2009. časopis People proglasio najseksi zvijezdom u usponu.

Serija 'Zločinci u odijelima' u uzbudljivoj drugoj sezoni donosi nove slučajeve FBI agenata koji s prevarantima imaju posve neočekivano partnerstvo. U glavnim ulogama pojavljuju se Matt Boomer, Tim DeKay, Tiffani Thiessen i Willie Garson, koji će ponovno oduševiti gledatelje u novim epizodama. Druga sezona prepuna je uzbudljivih obrata, a FBI agent Peter Burke ponovno treba stručne vještine prevaranta Neala Caffreyja. Nealova djevojka naizgled je mrtva, a pojavljuje se misteriozna kutija koja je ključ svega. U sezoni u kojoj napetosti i akcije neće nedostajati, omiljeni partneri još jednom će udružiti snage kako bi osigurali uspjeh u svojim zajedničkim misijama.

U drugoj sezoni, nakon Nealova neuspješnog pokušaja bijega i Kateine smrti, Nealov dogovor s FBI-em i Peterovo radno mjesto dovedeni su u pitanje. Sada pod budnim okom Ministarstva pravosuđa, Peter i Neal dobivaju zadatak uhvatiti neuhvatljivog lopova koji se naziva Arhitekt, a cilja najprestižnije njujorške banke. Upravo je na Peteru i Nealu da osujete njegovu sljedeću pljačku. Peter šalje Neala na tajni zadatak u kojem kao politički konzultant koji rješava probleme treba uhvatiti korumpiranog senatora po imenu Gary Jennings koji mulja s donacijama. Peter i Diana bez Nealova znanja pokušavaju otkriti tko je odgovoran za eksploziju zrakoplova. Kada krađa slavne slike dospije u novine, Neal i Peter pomisle da su naišli na imitatora koji crpi nadahnuće iz Nealovih prošlih podviga. U međuvremenu se pojavljuje Alex koja treba pomoć - zbog glazbene kutije ucijenjena joj je glava.

Drugu sezonu serije "Zločinci u odjelima" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi