Treća sezona serije 'Zločinci u odijelima' prati nespojive partnere FBI agenta i notornog prevaranta koji nastavljaju svoju suradnju, a svojom stručnošću pomažu jedno drugome u hvatanju neuhvatljivih zločinaca.

3. sezona, epizoda 2 - 17. veljače

Oporuka vrlo imućna čovjeka dovedena je u pitanje. Dvojica nasljednika imaju svaki svoj primjerak oporuke u kojima samo i jedino njima otac ostavlja imovinu vrijednu 40 milijuna dolara. Nealov je zadatak utvrditi jesu li potpisi krivotvoreni, no svi se iznenade kad objavi da su obje oporuke krivotvorine. To nema smisla dok Peter ne otkrije da je pokojni otac skrio zamršene tragove i raznorazne karte u oporuke kako bi braća stigla do prave oporuke i mogućeg nasljedstva.

3. sezona, epizoda 3 - 18. veljače

3. Peter se dokopao manifesta s njemačke podmornice u kojem su evidentirane sve umjetnine koje je prevozila. Ako se ijedan predmet pojavi na crnom tržištu, znat će da Neal stoji iza prodaje. Neal i Mozzie znaju da Peter posjeduje manifest, pa se trude iz petnih žila zamijeniti original krivotvorinom te na taj način zadržati popis za sebe.

3. sezona, epizoda 4 - 19. veljače

Mozzie organizira dvorišnu rasprodaju za lopove. Prodaje omiljene i pomalo smrtonosne, ali praktične stvarčice kako bi pomogao ravnatelju dječjeg doma u Detroitu kojeg su zadesile nedaće.

3. sezona, epizoda 5 - 20. veljače

Kad crna udovica stigne u New York, Neal i Peter se na tajnom zadatku pretvaraju da su bogati neženje kako bi otkrili njezinu sljedeću metu. Selena Thomas pokopala je četiri muža, ali nije naslijedila imovinu, a ni dobila novac od njihova životnog osiguranja. FBI ne zna na koji način stječe korist od smrt svojih supruga ili je jednostavno serijski ubojica, ali Peterova je zadaća uhvatiti je.

3. sezona, epizoda 6 - 21. veljače

Peter donosi Nealu novi slučaj. 20-godišnji prevarant po imenu Scott River vješti je krivotvoritelj, kradljivac, obijač sefova i haker s puno stila. Peter ga voli zvati sljedećim Nealom Caffreyjem. Diana ga prati do stana. Kad ga krenu uhititi, otkriju da je stan prazan. Scott je očito znao da dolaze, pa je na zidu ostavio fotografije na kojima pozira (prerušen) s različitim ukradenim dragocjenim predmetima. Toliko im se ruga da je čak i Neal impresioniran.

Treću sezonu serije "Zločinci u odjelima" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju