Serija 'Zločinci u odijelima' donosi neočekivano partnerstvo prevaranta i agenta FBI-a koji su se godinama nadmudrivali.

2. sezona, epizoda 8 - 3. veljače 

Peter odlazi na tajni zadatak u svijetu korporativne špijunaže nakon ubojstva voditelja istraživanja jedne tehnološke kompanije. Neal i Mozzie iznose što znaju o Kateinu zrakoplovu i crnoj kutiji.

2. sezona, epizoda 9 - 4. veljače

Kad Peter i Neal otkriju ključan trag koji upućuje na Kateina ubojicu, Neal osmisli složenu prijevaru kako bi se suočio s ubojicom.

2. sezona, epizoda 10 - 5. veljače

Mozzie za dlaku izbjegne smrt, a Neal s pomoću svojih kontakata pomaže Peteru pronaći Juliana Larssena koji je pucao na Mozzieja. Peter i Neal pripremaju klopku za Larssena, ali on ih nadmudri te izgleda kao da je Peter podmetnuo dokaze. Larssen je pušten na slobodu, a Peter suspendiran. Peter uz pomoć Neala, Jonesa, Diane, Sare, Mozzieja, a čak i Elizabeth naposljetku hvata Larssena i skida ljagu sa svoga imena.

2. sezona, epizoda 11 - 6. veljače

Nakon što otkriju tko je isplanirao Kateino ubojstvo, Peter i Neal sklapaju dogovor. Na jednu noć Peter mu daje imunitet u zamjenu za sve što je saznao o Vincentu Adleru.

2. sezona, epizoda 12 - 7. veljače

Kad u Burmi zatvore sina američkog diplomata zbog zločina koji tvrdi da nije počinio, Peter i Neal uranjaju u egzotičan, ali opasan svijet krijumčarenja dragog kamenja kako bi dokazali njegovu nevinost.

Seriju 'Zločinci u odijelima' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju