Matt Bomer jedan je od najseksipilnijih muškaraca Hollywooda

Zgodni glumac Matt Bomer 2004. godine trebao je utjeloviti Supermana, ali tu ulogu ipak dobiva Henry Cavill. Nakon Bomerove uloge u atraktivnom filmu o muškim striperima Magic Mike XXL, ovaj glumac bio je ozbiljan kandidat za ulogu Christiana Greyja u filmu Pedeset nijansi sive, no i ta mu uloga izmiče za nijansu.

Ovaj holivudski ljepotan 2012. godine otvoreno je progovorio o svom supružniku i svojoj seksualnoj orijentaciji koja je bila "otvorena tajna" u Hollywoodu. Također, ovaj glumac proglašen je 2013. godine kao jedan od 50 najseksipilnijih glumaca u Hollywoodu. Taj status i dalje drži, što je vidljivo i po njegovim Instagram objavama.

 

 

Matta Bomera imate priliku gledati u seriji Zločinci u odijelima na Doma TV-u u kojoj utjelovljuje šarmantnog prevaranta Neala Caffreya. U drugoj sezoni, nakon Nealova neuspješnog pokušaja bijega i Kateine smrti, Nealov dogovor s FBI-em i Peterovo radno mjesto dovedeni su u pitanje. Sada pod budnim okom Ministarstva pravosuđa, Peter i Neal dobivaju zadatak uhvatiti neuhvatljivog lopova koji se naziva Arhitekt, a cilja najprestižnije njujorške banke. 

Seriju "Zločinci u odijelima" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!