U petoj sezoni, detektivska ekipa nastavlja se strastveno boriti za pravdu, a članovi su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok rješavaju osjetljive zločine.

5. sezona, epizoda 17 - 25. studenog

Istraga počinje kad ekipa nađe mrtvo tijelo teškog čovjeka visoko na stablu. Na scenu zločina dolazi dr. Morales sa svojim ocem, umirovljenim detektivom iz Urugvaja.Julio Sanchez radi na tome da Marku Jarvisu nađe skrbnika dok Andy Flynn priprema posebno iznenađenje za Sharon.

5. sezona, epizoda 18 - 26. studenog

Sharonin sin Ricky dolazi kući u iznenadni posjet. Ekipa istražuje ubojstvo umirovljene detektivke koja je možda ubijena zbog uhićenja prije mnogo godina.

5. sezona, epizoda 19 - 27. studenog

Eskalira rat motocikala i automobila na ulicama Los Angelesa, stoga v. d. pomoćnika šefa policije Fritz Howard traži od ekipe Teških zločina da riješe tragičnu prometnu nesreću. Poručnik Provenza frustriran neprestanim nadmetanjem za nasljednika Russella Taylora razmišlja o umirovljenju.

5. sezona, epizoda 20 - 28. studenog

Istraga o ubojstvu postane eksplozivna dok se Sharon Raydor svađa s Winnie Davies oko kontrole nad slučajem jer ona mora utvrditi je li ovaj put riječ o terorizmu. Rusty od Gusa saznaje uznemirujuću vijest.

5. sezona, epizoda 21 - 29. studenog

Nakon što su otkrili identitet bombaša, Sharon Raydor i njezina ekipa ubrzano traže da saznaju koja mu je sljedeća meta u istrazi koja vodi u eksplozivno finale pete sezone serije.

Hvaljenu petu sezonu napete kriminalističke serije "Teški zločini" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju