Teški zločini, 5. sezona

teški zločini, 5. sezona - 8
,
teški zločini, 5. sezona - 8
hr_HR

PON - PET 02.25

(Major Crimes), SAD, 2014., kriminalistička serija
Tvorac serije: James Duff
Izvršni producenti: James Duff, Greer Shephard, Michael M. Robin, Rick Wallace, Adam Belanoff, Leo Geter

Glume:
Mary McDonnell ……........... kapetanica Sharon Raydor
G.W. Bailey ……….............. poručnik Louie Provenza
Tony Denison ……………. poručnik Andy Flynn
Michael Paul Chan................poručnik Mike Tao
Raymond Cruz ……………. detektiv Julio Sanchez
Phillip P. Keene …………....Buzz Watson

Doma TV na male donosi petu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Teški zločini', koja je triput zaredom proglašena jednom od najboljih TV serija na američkim kabelskim kanalima. U petoj sezoni, detektivska ekipa nastavlja se strastveno boriti za pravdu, a članovi su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok rješavaju osjetljive zločine.

 

O glumcima:

MARY McDONNELL
(kapetanica Sharon Raydor)

McDonnell je poznata po radu na filmu, televiziji i u kazalištu. Prvi je put nominirana za nagradu Oscar za sporednu glumicu za ulogu bjelkinje koju su odgojili Sijuksi u 'Plesu s vukovima' Kevina Costnera. Za tu je ulogu nominirana i za Zlatni globus. Nominirana je za Oscar za najbolju glumicu i za Zlatni globus i za utjelovljenje paraplegične zvijezde sapunica u kritički hvaljenom filmu 'Zlatna ribica' Johna Saylesa.

G. W. BAILEY
(poručnik Provenza)

Bailey se može pohvaliti s četiri desetljeća karijere u kojoj je stvorio niz nezaboravnih i osebujnih likova. Rodom Teksašanin, Bailey je započeo studij na Texas Tech Universityju i započeo profesionalnu karijeru na prestižnom Actors Theatre of Louisville.

TONY DENISON
(poručnik Andy Flynn)

Denison je na televiziji debitirao u kritički hvaljenoj seriji 'Kriminalističke priče'. Za ulogu Raya Luce dobio je niz pohvala, uključujući i priznanje časopisa Time za najboljeg televizijskog negativca 1980-ih. Denison se otad pojavio u više od dvadeset filmova, uključujući 'Art of Revenge', 'Deadly' i 'Little Vegas'.

MICHAEL PAUL CHAN
(poručnik Mike Tao)

Chan je odrastao u Richmondu u Kaliforniji, a prije nego što je postao glumac, svirao je u nekoliko rock-bendova. Iza sebe ima više od 300 epizoda serija i 35 igranih filmova, uključujući 'Probuđenu savjest' s Alom Pacinom i Russellom Croweom, 'Zanimanje špijun' s Robertom Redfordom i Bradom Pittom, 'Čuvar zakona', 'Dan ludila' te kritički hvaljenu adaptaciju 'Klub sretnih žena'.

RAYMOND CRUZ
(detektiv Julio Sanchez)

Cruz je glumio u više od 30 igranih filmova, a na televiziji je utjelovio širok spektar likova. Njegov filmski rad uključuje uloge u filmovima 'Katastrofa' s Anne Hathaway, 'Dan obuke' s Denzelom Washingtonom, 'Osveta' s Arnoldom Schwarzeneggerom, 'Alien: Uskrsnuće' sa Sigourney Weaver i 'Neposredna opasnost' s Harrisonom Fordom.

PHILLIP P. KEENE
(Buzz Watson)

Keene, koji tečno govori španjolski i njemački, diplomirao je povijest i povijest umjetnosti na Sveučilištu u Kaliforniji u Los Angelesu, a stekao je i pilotsku dozvolu prije nego što se odlučio posvetiti glumi uzimanjem sati poduke kod Howarda Finea i Tonyja Sepulvede.


Hvaljenu petu sezonu napete kriminalističke serije koja donosi nove misteriozne slučajeve pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Više o petoj sezoni pročitajte ovdje.
 Tagovi