U petoj sezoni, detektivska ekipa nastavlja se strastveno boriti za pravdu, a članovi su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok rješavaju osjetljive zločine.

5. sezona, epizoda 13 - 14 - 21. rujna

Ekipa i dalje istražuje tajanstveni genijalni um koji stoji iza ubojstava Dwighta Darnella dok istraga Buzza i Rustyja o ubojstvu Buzzova oca dolazi do iznenadnoga kraja.

Istraga ubojstva mlade žene nađene u rijeci nailazi na neočekivane zapreke jer istragu ometa privatni detektiv koji svoju istragu vodi za jednog milijunaša, ali i Winnie Davies koja Sharon smatra izravnom konkurencijom za mjesto pomoćnice šefa policije Los Angelesa.

5. sezona, epizoda 15 - 16 - 22. rujna

Mladić je nađen u lokvi krvi prerezana vrata i ekipa u istrazi saznaje da je prije svoje smrti mladić ucjenjivao nekoliko ljudi, a potencijalni sumnjivac jest i njegov cimer. Uz tešku istragu nastavljaju se i političke igre za mjesto pomoćnika šefa policije.

Istraga o ubojstvu za koje su smatrali da je riješeno nastavlja se nakon što braniteljica optuženog Linda Rothman uspije uništiti vjerodostojnost svjedočenja detektivke Amy Sykes tijekom suđenja. Rothmanici pomaže u istrazi i Amyn stari neprijatelj, istražitelj Mark Hickman.

Napete epizode serije "Teški zločini" ne propustite gledati vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju