U petoj sezoni, detektivska ekipa nastavlja se strastveno boriti za pravdu, a članovi su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok rješavaju osjetljive zločine.

5. sezona, epizoda 2 - 4. studenog

Ubojstvo detektiva u jedinici za seksualne zločine uvodi ekipu Teških zločina u svijet pornografije u kojem otkrivaju drogiranje i upitnu etiku među kolegama. Rustyjeva biološka majka Sharon Beck vraća se s iznenađujućim vijestima.

5. sezona, epizoda 3 - 5. studenog

Nakon terorističkog napada na pripadnika američkih vojnih snaga, FBI traži pomoć kapetanice Raydor u traženju terorista. Raydor se s ekipom pridružuje FBI-u u utrci s vremenom jer je pitanje trenutka kad će terorist ponovno napasti.

5. sezona, epizoda 4 - 6. studenog

Flynn traži novi dom i moli Provenzu i Buzza da mu pomognu, ali neočekivani preokret događaja dovodi do nove istrage. Buzz i dalje istražuje okolnosti ubojstva svoga oca.

5. sezona, epizoda 5 - 7. studenog

Molba detektiva Julia Sancheza da postane udomitelj postaje upitna nakon njegove reakcije na posebno oduran zločin. Naime, ekipa pronalazi raskomadano tijelo spaljeno na ognjištu za roštilj u parku u Los Angelesu.

5. sezona, epizoda 6 - 8. studenog

Kad napadnu britanski par u Venice Beachu na njihovu drugome medenome mjesecu, turistička industrija L. A.-a teška 20 milijardi dolara ugrožena je jer engleski novinar tu tragediju rabi kako bi brzo stvorio karijeru. U međuvremenu se Rustyjeva biološka majka pokušava s njim pomiriti prije nego što ponovno rodi.

Hvaljenu petu sezonu napete kriminalističke serije "Teški zločini" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju