Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu o ekipi istražitelja tvrtke The Lightman Group, na čijem čelu je svjetski priznati stručnjak za obmane, dr. Cal Lightman (Tim Roth).

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) vodi tim stručnjaka u tvrtki The Lightman Group koja pomaže vladinim agencijama, policiji i pojedincima u rješavanju njihovih najtežih slučajeva. Dr. Gillian Foster (Kelli Williams) darovita je psihologinja i Lightmanova poslovna partnerica koja unosi ravnotežu u partnerstvo time što uvijek gleda širu sliku dok se Lightman koncentrira na detalje.

Potrebno mu je njezino znanje o ljudskom ponašanju, bio on svjestan toga ili ne. Eli Loker (Brendan Hines) Lightmanov je glavni istraživač kojeg fascinira mentalitet krda i grupno razmišljanje. Kaže sve što misli i često plaća cijenu toga.

Lightmanova štićenica Ria Torres (Monica Raymund) jedna je od nekolicine darovitih u području detektiranja obmane i posjeduje sirovu, urođenu sposobnost čitanja ljudi.

U trećoj sezoni serije, Cal će pokušati spriječiti pljačku banke te će bez razmišljanja riskirati svoj život kako bi riješio slučaj namještene eksplozije u rudniku. On i njegov tim doći će u sukob s vođom carstva za samopomoć, a istraživat će i troje srednjoškolaca odgovornih za fatalnu prometnu nesreću.

Istovremeno, Gillian će se naći između dvije vatre kada Unutarnja kontrola pokuša ucijeniti Cala da inkriminira detektivku Wallowski (Monique Gabriela Curnen).

Treću sezonu serije 'Laži mi' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju