Ne propustite uzbudljive kriminalističke serije na Doma Tv-u!

 Doma TV na male ekrane donosi kriminalističke serije! Serije su:

'Škorpion' je dinamična dramska serija o ekscentričnom geniju Walteru O'Brienu (Elyes Gabel) i njegovu timu neprilagođenih genijalaca koji su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba.

'Zaboravljeni slučaj' je intrigantna kriminalistička serija u kojoj uporna i snalažljiva detektivka Lilly Rush neumorno radi na zaboravljenim slučajevima te ponovno otvara neaktivna, neriješena ubojstva koja su se dogodila davno prije.

'Mentalist' je napeta serija u kojoj naoružani popisom od sedmorice osumnjičenih da se skrivaju iza imena Crveni John, Patrick Jane i tim iz CBI-a približavaju se neuhvatljivom serijskom ubojici dok usput rješavaju najteže zločine u saveznoj državi.

'Laži mi' je uzbudljiva kriminalistička seriju o dr. Calu Lightmanu, vodećem stručnjaku za otkrivanje obmana, koji zahvaljujući svojem poznavanju psihologije zločinaca i značenju govora tijela policiji i vladinim organizacijama pomaže u rješavanju zamršenih slučajeva.

'Navy CIS' je nagrađivana kriminalistička serija o timu specijalnih agenata koji na inovativne načine i uz timski rad istražuju zločine. Ovaj se tim, pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon), uz dozu humora suočava s ubojstvima, špijunažama, terorizmom i ostalim zločinima povezanima s mornaricom.

'Navy CIS LA'- preuzimanjem lažnih identiteta i koristeći najnapredniju tehnologiju članovi ove ekipe odlično uvježbanih agenata odlaze na tajne zadatke te stavljaju svoje živote na kocku da bi ostvarili svoj cilj: osigurali nacionalnu sigurnost.

'Kosti', zabavna kriminalistička serija koja se zasniva na životu forenzičke antropologinje i spisateljice Kathy Reichs.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju