NCIS: Los Angeles je uspješno premijerno emitirana 22. rujna 2009. godine i ona je prvi ogranak serije NCIS.

Preuzimanjem lažnih identiteta i koristeći najnapredniju tehnologiju članovi ove ekipe odlično uvježbanih agenata odlaze na tajne zadatke te stavljaju svoje živote na kocku da bi ostvarili svoj cilj: osigurali nacionalnu sigurnost. No, prije nastupa u seriji  'Navy CIS: LA' druge su uloge i zaposlenja obilježili karijeru glavnih aktera.

  

CHRIS O’DONNELL - specijalni agent G. Callen

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje.

Christopher Eugene O'Donnell gledateljima je ipak najpoznatiji kao Robin u popularnim filmovima ´Batman´ i ´Batman zauvijek´.

LL COOL J - specijalni agent Sam Hanna

Specijalni agent Sam Hanna, bivši je američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

James Todd Smith, poznatiji kao LL Cool J (skraćeno od Ladies Love Cool James) u svojoj bogatoj karijeri ovaj poznati američki reper, zabavljač i glumac izdao je 13 studijskih albuma te dvije kompilacije, pojavljivao se u brojnim filmovima i televizijskim serijama.


LINDA HUNT - Henrietta “Hetty” Lange

Timu pomaže sveznajuća Henrietta ´Hetty´ Lange koja nadgleda osoblje i zadatak joj je osigurati timu sve, od nadzornih mikrokamera do automobila.

Najveće priznanje za Lindu Hunt je Oscar kojeg je dobila 1984. godine za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Godina opasnog življenja'.

DANIELA RUAH - specijalna agentica Kensi Blye

Specijalna agentica Kensi Blye, iznimno inteligentna kći ubijenog marinca, živi za adrenalin koji stvara rad na tajnome zadatku.

Daniela Ruah se pojavila u nekoliko televizijskih emisija u Portugalu, uključujući portugalsku verziju 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj je pobijedila.

ERIC CHRISTIAN OLSEN - detektiv Marty Deeks

Marty Deeks iskusan je detektiv losanđeleske policije kojega je Hetty dovela u tim.

Prije uloge u 'Navy CIS-u', Eric Christian Olsen glumio je u nekoliko dugometražnih filmova kao što su 'Stvor', 'Rat navijačica', 'Posljednji poljubac'...

Sjajnu glumačku postavu gledajte u seriji Navy CIS LA, nevjerojatne opasnosti kroz koje prolazi odjel NCIS-a zadužen za hvatanje opasnih zločinaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti ostavit će vas bez teksta! Često pod lažnim imenima i koristeći se najsuvremenijom tehnologijom, ekipa dobro obučenih agenata polazi na tajne zadatke i riskira živote na terenu kako bi zločince privela pravdi.

Kultnu seriju "Navy CIS: LA"pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju