Njegov glavni adut je sposobnost otkrivanja lažljivaca uz pomoć analize glasa i govora tijela, a u novoj sezoni tim očekuju novi, uzbudljivi slučajevi.

3. sezona, epizoda 3 - 4 - 16. prosinca 

Unutarnja kontrola započela je istragu detektivke Wallowski i njezina partera. Gillian se nađe između dvije vatre kada Unutarnja kontrola pokuša ucijeniti Cala da inkriminira Wallowski.

Provjeravajući osoblje muzeja zbog sigurnosnih propusta prije velike izložbe, Cal upoznaje prekrasnu ženu koja ga uvlači u igru mačke i miša.

3. sezona, epizoda 5 - 6 - 17. prosinca

Prilikom istrage eksplozije u rudniku u kojoj su poginula šestorica rudara, Cal posumnja da je eksplozija namještena. Riskira vlastiti život kako bi otkrio istinu i spušta se u rudnik. U međuvremenu, FBI traži pomoć s drugim slučajem.

Cal se sukobljava s vođom carstva za samopomoć kako bi oslobodio bogatu ženu koju kontrolira osoba slična vođi kulta. Kada Cal počne istraživati, stvari postaju osobne jer sumnja da skupina prijeti njemu i njegovoj kćeri.

3. sezona, epizoda 7 - 8 - 18. prosinca

Lightman pomaže ženi u ranom stadiju Alzheimerove bolesti kako bi riješili zagonetku njezine rupe u sjećanju. Otkriva tajnu koja se može pokazati smrtonosnom u sadašnjici.

Wallowski traži Calovu pomoć u slučaju smrtno bolesnog vlasnika uspješnog lanca restorana čija je posljednja želja da nađe ubojice svoje kćeri. Cal otkriva izopačenu dinamiku obiteljskog imperija i posumnja da bi njegovi sinovi mogli biti odgovorni za smrt svoje sestre.

3. sezona, epizoda 9 - 10 - 19. prosinca

Cal je pozvan u umobolnicu kako bi otkrio drže li pacijenta protiv njegove volje. Pokušavajući osloboditi pacijenta, Cala povuku vlastiti demoni zbog kojih počne propitivati vlastiti razum.

Cala unajmljuje bogata žena da istraži njezina novog dečka. Prošlost otkriva istinu o tom društvenom kameleonu.

3. sezona, epizoda 11 - 12 - 20. prosinca

Cal istražuje troje srednjoškolaca odgovornih za fatalnu prometnu nesreću. Tužitelj želi mladog vozača optužiti za ubojstvo, ali Cal ima drukčiji pogled na slučaj kad shvati da bolničar hitne pomoći pokazuje znakove krivnje. 

Dijete nestane, a majka optuži nepoznatu osobu za otmicu. Kada Cal vidi da majka nešto skriva, otkriva da obitelj treba pomoć.

Treću sezonu serije 'Laži mi' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. Više o trećoj sezoni saznajte na Laži mi 3.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju