Jamie Davis Heavy cijelo je desetljeće patrolirao strmim gorskim prijevojima ceste Coquihalle u Britanskoj Kolumbiji – na jednoj od najopasnijih velikih autocesta na svijetu.

„Autocesta kroz pakao“ prati ekipu spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue. Na Coquihalli i prilaznim cestama kroz planinske prijevoje Britanske Kolumbije vladaju najteži i najpromjenjiviji cestovni uvjeti u Sjevernoj Americi.

Tijekom zimskih oluja, olupine velikih kamiona zatvaraju autocestu u prosjeku svakih 12 sati. Prije 10 godina je Autocesta 881 bila šljunčana cesta kroz ledenu sjevernu Albertu. Danas je jedna od dviju autocesta kroz zabačene šume do mnogobrojnih nalazišta nafte i plina, arterija za cvatuću industriju koja omogućava energetske tokove.

Policija i ekipe za održavanje cesta pouzdaju se u Jamieja Davisa da omogući cestovni promet. Opremljeni vrhunskom flotom golemih vučnih kamiona i vozila za potporu, on i ekipa moraju se odazvati u roku od nekoliko minuta, u svako doba i po svim vremenskim uvjetima.

Treću sezonu serije 'Autocesta kroz pakao' ne propustite pratiti vikendom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju