Autocesta kroz pakao, 3.sezona

Autocesta kroz pakao 3.sezona - 5
,
Autocesta kroz pakao 3.sezona - 5
hr_HR

SUB - NED 11.15

(Highway Thru Hell), Kanada, 2013., reality serija
Tvorci serije: Mark A. Miller, Kevin Mills, Neil Thomas

Jamie Davis Heavy cijelo je desetljeće patrolirao strmim gorskim prijevojima ceste Coquihalle u Britanskoj Kolumbiji – na jednoj od najopasnijih velikih autocesta na svijetu.

Tisuće poluprikolica svaki dan riskiraju vozeći po surovom vremenu i nanosima snijega i leda. Kad se ne uspiju probiti, spašava ih ekipa Heavy Rescue koja uklanja uništena i pokvarena vozila jer ne dolazi u obzir da se cesta zatvori. Znanje i vještine stečene ondje Jamie sad iskorištava na jedinoj cesti koja bi se mogla proglasiti još gorom od Coquihalle, na Autocesti 881 u sjevernoj Alberti.

Masivni kamioni s industrijskim teretom penju se uskim serpentinama zaleđene autoceste, kroz zabačene šume do velikih nalazišta nafte. Uz minus 40 Celzijevih stupnjeva i arktičke vjetrove, ovaj je okoliš surov i za kamione i za ljude. Boreći se na dva bojišta, Jamiejeva živopisna ekipa suočena je s mnoštvom skršenih kamiona i nemilosrdnim vremenom, što bi svakog čovjeka dovelo do sloma živaca.

Treću sezonu serije 'Autoceste kroz pakao' pratite vikendom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o trećoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi