Reality serija o Coquihalli, jednoj od najopasnijih autocesta na svijetu.

'Autocesta kroz pakao' reality je serija koja prati osoblje spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue u nastojanjima da održe autocestu otvorenom između Hopea u Britanskoj Kolumbiji i ostatka Kanade. Ona je dio ekonomski najvažnije i najprometnije mreže putova u Sjevernoj Americi. Ona je također najsurovija – a tvrtki Jamie Davis Heavy Rescue povjereno je održavanje te nemilosrdne planinske autoceste i prilaznih putova tijekom zimske sezone.

Kad su ceste zatvorene, Jamie i njegova ekipa moraju ih otvoriti što je prije moguće. Serija se odvija u planinama koje okružuju Merritt, Princeton, Lytton i Hope u Britanskoj Kolumbiji. Te surove planinske ceste i autoceste strme su i okovane ledom i mjesto na kojemu majka priroda pokazuje svoje pravo lice. Te prometne arterije izazov su za vozače kamiona koji se s njima suočavaju u svim vremenskim uvjetima.

Tog prekrasnog i opasnog mjesta boje se mnogi koji tuda prolaze i to je dio krajolika koji većina Kanađana nije nikada vidjela. Serija prati ekipu vozača vučnih kamiona koji rade za Jamie Davis Heavy Rescue. Za zimskih oluja vozači u prosjeku dožive nesreću i blokiraju cestu svakih 12 sati.



Kad se to dogodi, u pomoć priskače Jamie Davis. On sa svojim vozačima mora prekinuti sve što je radio kako bi stigao na mjesto nesreće. Posao mu je da s ceste makne često i opasan teret, počisti gomilu metala i uspostavi nesmetani promet. To je profesija okorjelih ljudi koji su bili svjedoci najužasnijih nesreća. Mnogi Jamiejevi vozači nose ožiljke kao posljedice užasa koje su vidjeli.

Ovo je serija o planinama, majci prirodi i najgrubljim dečkima iz tvrtki za izvlačenje kamiona koji su često dovedeni do ruba pucanja. Ulozi su visoki; životi, ekonomija i tisuće radnih mjesta ovise o tome da autocesta ostane prohodna. A zadnja crta obrane je Jamie Davis Heavy Rescue.

Uzbudljivu emisiju 'Autocesta kroz pakao' ne propustite pratiti vikendom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju