Njihov je glavni cilj zaštita nacionalne sigurnosti, a u tome se oslanjaju isključivo na vlastite sposobnosti!

'Navy CIS LA' je serija o dinamičnom odjelu NCIS-a zaduženom za hvatanje opasnih kriminalaca dovode nacionalnu sigurnost SAD-a u opasnost.



Ovaj tim vrhunskih agenata svakodnevno i neumorno radi na tajnim zadacima. U timu se nalaze specijalni agent i uspješni kameleon G. Callen (Chris O'Donnell), specijalni agent i bivši pripadnik američkih Navy SEAL-ovaca Sam Hanna (LL Cool J), kao i Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt) koja nadgleda članove tima te nabavlja potrebnu opremu, oštroumna specijalna agentica Kensy Blye (Daniela Ruah), iskusni detektiv Marty Deeks (Eric Christian Olsen) te informatičar Eric Beale (Barrett Foa). Tu su još i analitičarka Nell Jones (Renée Felice Smith) i pomoćnik ravnatelja s tajanstvenom prošlošću Owen Granger (Miguel Ferrer).



Njihov je glavni cilj zaštita nacionalne sigurnosti, a u tome se oslanjaju isključivo na vlastite sposobnosti i timski rad, što je dosad gotovo uvijek polučilo uspjehom.U sedmoj sezoni agente odjela očekuju novi zadaci i slučajevi prijetnji sigurnosti u kojima će još jednom hrabro dovesti vlastite živote u opasnost za dobrobit nevinih sugrađana.



Na samome početku sezone, Callen pobjegne i krene na tajni zadatak o kojem Sam i tim neće ništa znati, dok Hetty zahtijeva prekidanje njegove operacije i timu naređuje da ga pronađu. Tim će istraživati i masakr u Peruu otprije 20 godina, a otići će i na tajni zadatak kao članovi sekte kako bi spasili bivšeg zaposlenika Ministarstva obrane kojemu je ispran mozak.

Callen i Hanna tražit će i sjevernokorejskog špijuna i otputovati na posebni zadatak u Rusiju, a pomagat će i NCIS-ovu specijalnom agentu Anthonyju DiNozzi (Michael Weatherly) nakon što njegov zatvorenik pobjegne iz pritvora tijekom leta iz Singapura za Los Angeles.

Sedmu sezonu serije 'Navy CIS LA' pratite u popodnevnom terminu na Doma TV-u!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju