Navy CIS LA, 7. sezona

navy cis la, 7. sezona - 1
,
navy cis la, 7. sezona - 1
hr_HR

PON - PET 18.30

 NCIS: Los Angeles), 2015./2016., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Shane Brennan

Glume:
Chris O'Donnell …………… agent G. Callen
LL Cool J …………...……... agent Sam Hanna
Linda Hunt ………………… Henrietta “Hetty” Lange
Daniela Ruah ………………..agentica Kensi Blye
Eric Christian Olsen ………...Marty Deeks

 

Doma TV premijerno donosi sedmu sezonu popularnog spin-offa serije 'Navy CIS' o vrhunski obučenim agentima zaduženim za hvatanje opasnih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti SAD-a. U sedmoj sezoni agente očekuju novi tajni zadaci, ali i suradnja s agentom DiNozzom (Michael Weatherly) kojega će publika prepoznati iz serije 'Navy CIS'.

Nominacije i nagrade:

• EMMY AWARDS
- 2012. – nominacija u kategoriji najbolje koreografije kaskaderskih scena

• ASCAP FILM AND TELEVISION MUSIC AWARDS
- 2013. – nagrada za najbolju glazbu u televizijskoj seriji (Jay Ferguson)

• IMAGE AWARDS
- 2014.-2011. – nagrada za najboljeg glumca u dramskoj seriji (LL Cool J)
- 2016., 2015., 2010. – nominacija u kategoriji najboljeg glumca u dramskoj seriji (LL Cool J)

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2010. – nominacija u kategoriji omiljene nove dramske serije

• TEEN CHOICE AWARDS
- 2013. – nagrada za najboljeg glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2013., 2011., 2010. - nagrada za najbolju akcijsku TV seriju
- 2012., 2011. – nagrada za najbolju glumicu u akcijskoj seriji (Linda Hunt)
- 2012. – nominacija u kategoriji najboljeg glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- nominacija u kategoriji najbolje akcijske TV serije
- 2011., 2010. – nominacija u kategoriji najboljeg glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2010. – nominacija u kategoriji najbolje glumice u akcijskoj seriji (Daniela Ruah)

• TELLY AWARDS
- 2015. – nagrada za najboljeg redatelja epizode TV serije (Robert Florio)

O glumcima:

CHRIS O’DONNELL

(specijalni agent G. Callen)
Chris O'Donnell debitirao je na filmu kritički hvaljenom ulogom buntovnog sina Jessice Lange u filmu 'Muškarci ne odlaze' nakon kojeg je uslijedila uloga u za Oscara nominiranom filmu 'Pohane zelene rajčice' i romantičnoj komediji 'Ludo zaljubljeni' s Drew Barrymore. Godine 1993. O'Donnell je nominiran za Zlatni globus, a dobio je Nagradu čikaških filmskih kritičara za ulogu u višestrukom dobitniku Oscara 'Miris žene' s Alom Pacinom. Zatim je glumio vještog mačevaoca D'Artagana u 'Tri mušketira'. Svladao je irski naglasak kako bi glumio u romantičnoj komediji 'Krug prijatelja', a publiku je osvojio ulogom Robina u filmu 'Batman zauvijek'. Glumio je i u filmovima 'Max Payne', 'Kit Kittredge: Američka djevojka', 'Vertikalna granica' i 'Neženja'.
O'Donnell je na malim ekranima glumio u mini-seriji 'Tvrtka' nominiranoj za Zlatni globus, kao i u 'Uvodu u anatomiju', a imao je gostujuću ulogu u humorističnoj seriji 'Dva i pol muškarca'. Na Broadwayu je glumio u komadu Arthura Millera 'The Man Who Had All the Luck'.


LL COOL J
(specijalni agent Sam Hanna)
Dvostruki dobitnik Grammyja i trostruki dobitnik nagrade NAACP Image, LL COOL J je ikona svijeta zabave uspješna u svim područjima, od glazbe, filma, televizije i izdavaštva do mode i humanitarnog rada.
Igrao je glavne uloge u filmovima 'Opasni dogovor' s Meg Ryan, 'Posljednji provod' s Queen Latifom i 'Edison' s Morganom Freemanom, Kevinom Spaceyjem i Justinom Timberlakeom. Gledali smo ga i u 'Obračunu legendi' s Robertom De Nirom. Također je glumio i u 'Specijalcima', 'Charliejevim anđelima', 'Veselim karminama' i mnogim drugim uspješnim filmovima.
LL je prvi reper s deset uzastopnih platinastih albuma. Nastavljajući svoju glazbenu ekspediciju trideset godina nakon izlaska prvog albuma, LL je 2013. izdao hvaljeni četrnaesti studijski album, 'Authentic', a svoje je carstvo proširio i na digitalni svijet. Naime, osnovao je tvrtku Boomdizzle Networks s ciljem promjene načina snimanja, distribucije i dijeljenja glazbe.


LINDA HUNT

(Henrietta “Hetty” Lange)
Poznata po Oscarom nagrađenoj ulozi u 'Godini opasnog življenja', Linda Hunt igrala je niz različitih likova na filmu, pozornici i televiziji. Započela je kazališnu karijeru prije više od 30 godina igrajući u Shakespeareovim, Strindbergovim, O'Neillovim i Williamsovim komadima. 1980-ih je nominirana za nagradu Tony za ulogu u 'End of the World', a glumila je i u predstavi 'Majka Hrabrost i njezina djeca'.
Hunt je na filmu debitirala u Altmanovu 'Popaju'. Također je glumila u filmovima 'Otkucaji života', 'Dvadeset dolara', 'Prêt a Porter', 'Policajac iz vrtića', 'Bostonci' i 'Dina - pješčani planet' Davida Lyncha. Hunt je također posudila glas Baki Willow u animiranom filmu 'Pocahontas'.
Na malim ekranima imala je gostujuće uloge u serijama 'Bez traga' i 'Jedinica' te 'Pravda za sve'. Često radi kao narator dokumentaraca za Discovery Channel, National Geographic i PBS, a posudila je glas i u HBO-ovoj seriji 'Cirkus'.

DANIELA RUAH

(specijalna agentica Kensi Blye)
Ruah je rođena u Bostonu, no obitelj se preselila u Portugal kad je imala pet godina. Tečno govori portugalski, tri je godine pohađala sveučilište u Londonu, a zatim se preselila u New York kako bi se posvetila glumačkoj karijeri.
Pojavila se u nekoliko televizijskih emisija u Portugalu, uključujući portugalsku verziju 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj je pobijedila. Godine 2012. debitirala je na filmskom platnu u 'Red Tailsu' koji je producirao George Lucas.
U slobodno vrijeme Ruah prikuplja novac za Američko društvo za prevenciju nasilja nad životinjama i za Project Have Hope, dobrotvornu organizaciju koja pomaže ženama u Ugandi i njihovim obiteljima poboljšati životne uvjete te pružiti djeci kvalitetno obrazovanje.


ERIC CHRISTIAN OLSEN

(detektiv Marty Deeks)
Olsen je rođen u Eugeneu u Oregonu, a odrastao je u Iowi. Diplomirao je 2007. na sveučilištu Pepperdine. Prije uloge u 'Navy CIS-u', Eric Christian Olsen glumio je u nekoliko dugometražnih filmova kao što su 'Stvor', 'Rat navijačica', 'Posljednji poljubac', 'Ovo nije još jedan film za mlade' i 'Glup i gluplji: Kad je Harry sreo Lloyda'. Također se pojavio u filmovima 'Plan B', 'Death Valley', 'Pearl Harbor', 'Dozvola za vjenčanje', 'Povratnici', i 'Oko sokolovo'.
Olsena smo na malim ekranima gledali u glavnim ulogama u serijama 'Get Real' i 'The Loop', a glumio je i u serijama 'Braća i sestre', 'Hitna služba', '24' i 'Klub otpisanih'.

Ne propustite pratiti uzbudljivu sedmu sezonu popularne kriminalističke serije 'Navy CIS LA', od siječnja na Doma TV-u!

 

 Tagovi