Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 46 - 6. siječnja 

Zlatko je u šoku, ne razumije zašto Marina traži rastavu. Nina i Krešo razgovaraju o tome zašto bi Miki dao novac Nini. Vlasta javlja Miliću da sve ide po planu, Slaven je pristao na intervju. Silvija i Dina su očajne, svi ih gledaju kao da su narkomanke. Krešo pita Ninu može li ona platiti Boženino liječenje. Marina se pohvali Eni kako je zatražila rastavu. Marta kaže Kruni da joj je teško u Zagrebu i da joj nedostaje. Dini forenzičar javi da krv na košulji nije od njezinog srodnika.

1. sezona, epizoda 47 - 7. siječnja

Nina kaže Tonki da je odlučila zauvijek raskrstiti s Mikijem. Marti je užasno neugodno što ju je Tonka večer prije dovela kući. Kruno u Zagrebu traži sobu za unajmljivanje. Suzana se zahvaljuje Kreši što joj je pomogao razgovarati s Martom, ali joj nije drago što se nalazi s Ninom. Marta moli Krunu da ide s njom u posjet Boženi. Nakon što ih je vidjela zagrljene, Suzana vjeruje da ju Krešo vara s Ninom.

1. sezona, epizoda 48 - 8. siječnja

Tonka direktno optuži Vedrana da je nadrogiran. Miki tješi shrvanu Suzanu i pokazuje joj Ninino pismo. Adamu nije jasno zašto je let otkazan u zadnji čas. Krešo nervozno pokušava dobiti Suzanu na telefon. Adam kaže Tonki da će priznati Neri njihovu vezu. Suzana prizna Kreši da je bila s Mikijem. Ena se žali Zori na kaos između profesora. Vlasta traži od Slavena ekskluzivu, jer je uvjerena da će postati predsjednikom stranke.

1. sezona, epizoda 49 - 9. siječnja

Nitko ne može vjerovati Nininoj tvrdnji kako je ona sada vlasnica fakulteta. Frane dobije hitan poziv od supruge koja ponovno ima jake kontrakcije. Suzana i Miki odlaze zajedno na izlet van grada. Dina naleti na Franetovog prijatelja koji ne odobrava njihovu vezu. Ena je ljuta zbog novonastale situacije na fakultetu pa se iskali na Martina. Vedran se zahvaljuje Zlatku što ga je izbavio iz pritvora. Silvija hrabri Beti da pronađe posao u struci. Egon prizna Zori da radi za Mikija.

1. sezona, epizoda 50 - 10. siječnja

Suzana moli Krešu da je ne ostavlja. Tonka i Adam iznenađeni su Nerinom reakcijom na priznanje njihove veze. Zora pokušava utješiti Suzanu. Miki uvjerava Krešu da moraju razgovarati. Adam se odlučno suprotstavlja iznenađenoj Neri. Miki govori Kreši da ga Suzana voli i da je ne smije ostaviti. Beti savjetuje Suzani da prestane s lažima. Adam prepriča Slavenu Nerinu reakciju na njegovu vezu s Tonkom. Beti, Nina i Tonka slave Ninin kupnju EFM-a kada se pojavi Miki.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju