Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 61 - 27. siječnja 

Adam se zbuni na Tonkino pitanje želi li da žive zajedno. Marina se spakirala i rekla Zlatku da odlazi. Tonka se požali Nini kako ju je Adam razočarao, a Nina joj prizna da je zaljubljena u Slavena. Ivo iznenadi i sebe i Vesnu prosidbom. Ena se brine gdje je Marina, kasni na njezino vjenčanje. Slaven iznenadi Ninu buketom cvijeća. Vesna prizna Ivi da ne zna je li spremna imati obitelj. Suzana povjeri Beti da planira trudnoću s Krešom kako bi spasila brak. Ni Silvija ni Beti ne mogu vjerovati da je Marina Enina kuma. Adam se ispriča Tonki i objasni da želi živjeti s njom. Ena prizna Marini da ju voli i da je zbog nje spremna ostaviti Martina.

1. sezona, epizoda 62 - 28. siječnja

Zlatko je zbunjen i ljut zbog Marininog naglog odlaska, a ljuta je i Vlasta jer joj se Marina ne javlja na mobitel. Slaven objašnjava Nini zašto su na naslovnici časopisa on i Vlasta kao zaljubljeni par. Krešo se neugodno iznenadi saznavši da je Nina vjerojatno sa Slavenom. Ena pred Martinom pokušava sakriti tugu i patnju koju osjeća zbog Marine. Tonka poludi kada joj Vedran pokuca na vrata tražeći Ninu. Zlatko je u problemu jer mu Mišo ne dozvoljava da se povuče iz njegovih poslova.

1. sezona, epizoda 63 - 29. siječnja

Marta je u potpunom šoku nakon što se Kruno samo srušio na pod. Silvija pokušava uvjeriti Ivu da razmisli o svojoj odluci. Dina je u panici saznavši od Franine žene da je on nestao u akciji. Nina prizna Tonki da je pomalo tužna zbog Kreše. Vesna je i dalje zbunjena zbog Ivine odluke da ju oženi pa odluči konzultirati se s psihologinjom na faksu.

1. sezona, epizoda 64 - 30. siječnja

Krešo ne može vjerovati da je Franck odlučio postaviti ga na Slavenovu poziciju. Adam je ljut na Tonku zbog njezine neozbiljnosti. Dina prizna Silviji i Marti da je Frane nestao u Afganistanu i da je pronašla oca. Bijesna zbog prevare, Vesna traži od Nine da otpusti Beti s mjesta psihologa. Vlasta traži od Zlatka da iskopa informacije o Nininom naglom bogatstvu. Beti je u problemu zbog studenta ovisnika.

1. sezona, epizoda 65 - 31. siječnja

Marta kaže Kreši da želi pronaći biološke roditelje. Silvija ne može vjerovati da joj Martin nudi ušteđevinu kako bi ponovno mogla studirati u inozemstvu. Krešo pokušava reći Suzani za Martin plan. Sastanak s Kolarićem i Slavenom prolazi upravo onako kako ga je Ena zamislila. Zora ne može vjerovati da je Marta naumila pronaći roditelje. Beti i Fanika sretne su što će Silvija studirati na Berkleyu.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju