Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe'.

1. sezona, epizoda 56 - 20. siječnja 

Beti mudro savjetuje Suzanu u vezi Kreše. Martin pokušava razgovarati s Enom. Nina i Slaven odlaze zajedno na romantičnu večeru. Zora i Egon pokušavaju uvjeriti Suzanu da kaže Mikiju za Martu, nema joj pravo uskraćivati njegovo bogatstvo. Silviju zbunjuje Ivino čudno ponašanje. Zlatko kaže Beti da mu je Nina ponudila posao na fakultetu. Suzana u pošti pronađe poziv na sud. Ivo je u šoku jer se Vesna onesvijestila na faksu.

1. sezona, epizoda 57 - 21. siječnja

Dina je u šoku saznavši da joj je otac živ. Uzrujana nakon svađe s Ninom, Tonka odluči Nazvati Vedrana. Ivo prizna Silviji da je Vesna trudna s njim. Nina Švarcu otkaže potragu za svojim ocem. Vesna se iznenadi kada je Ivo odbije i kaže da će joj pomagati oko djeteta, ali neće biti s njom. Nera je u šoku kada joj vidovnjakinja kaže da je njena tajna otkrivena. Beti se užasava još jednog radnog dana, ali je Fanika podržava da ne odustane. Krešo obeća Suzani da će se brinuti za Martu ako ona završi u zatvoru.

1. sezona, epizoda 58 - 22. siječnja

Dina zahtijeva od Nere da joj napokon kaže istinu o ocu jer zna da je živ. Adam pokušava nagovoriti Tonku da ide s njim na Nerinu zabavu. Nera prizna Dini da ju je njezin otac varao i ostavio, a ona je svima lagala da je mrtav. Ena se iznanadi shvativši da ne gaji samo prijateljske osjećaje prema Marini. Dina kaže Silviji kako sumnja da je Vesnino dijete Ivino. Egon šalje Mikiju poruku s idejom o zakladi za Suzanu.

1. sezona, epizoda 59 - 23. siječnja

Suzana je u panici, Marta joj je javila da su imali saobraćajnu nesreću. Vlasta predloži Nini reportažu o njoj. Dina tješi Neru koja je sva jadna jer se tek dio uzvanika pojavio na zabavi. Krešo pita Suzanu bi li htjela imati još jedno dijete. Adam je utučen zbog svađe s Nerom. Nina iznenadi Slavena i sve prisutne u restoranu svojim pjevanjem. Zlatko uvjerava Marinu da bi trebali poraditi na djetetu. Nini je neugodno pred Tonkom zbog noći koju je provela sa Slavenom.

1. sezona, epizoda 60 - 24. siječnja

Tonka kaže Nini da je odlučila odseliti se. Beti je tužna jer ju više ne trebaju za posao dadilje. Zlatko joj sugerira da pita Ninu za posao na fakultetu. Vlasta je ljubomorna i ljuta zbog Slavenovog druženja s Ninom. Ivo je sve zabrinutiji zbog Vesnine trudnoće i cijele situacije u kojoj se našao. Ena pokuša priznati Marini svoje osjećaje prema njoj. Suzana prizna Zori da Krešo ne želi imati dijete s njom. Beti pita Tonku za posao na fakultetu, ali joj ona kaže da situacije nije baš bajna. Martin je očajan jer Krešo odbija biti mu kum na vjenčanju. Slaven prizna Vlasti da želi biti s Ninom. Suzana odlazi kod doktora Olića pitati ga postoji li šansa da zatrudni. Nina inzistira da Beti dođe raditi na fakultet. Martin zamoli Suzanu da nagovori Krešu da mu bude kum.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju