Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 71 - 10. veljače

Svi se zabrinu zbog Nerinog pada u nesvijest. Ena je krenula prema moru i pokušava dobiti Marinu na telefon. Zlatko se pohvali Beti da je Marina odlučila vratiti mu se. Vidovnjakinja panično kaže Neri da ju je stigla istina od koje je bježala. Krešo hitno pokušava sakriti sve dokaze o Martinom posvojenju. Vlasta počinje s planom Nininog uništenja. Nini je čudno što se Vedran ne javlja već par dana. Nera u panici odluči otputovati i pobjeći od istine. Beti pomaže Faniki oko pripreme menija za Ivinu svadbu. Vesna je i dalje zabrinuta zbog svadbe, nadala se da će se Ivo zaljubiti u nju. Adam, Slaven, Ivo i Dina raspravljaju o Nerinom odlasku. Krešo ne može vjerovati da od sutra više nije šef kancelarije.

1. sezona, epizoda 72 - 11. veljače

Pod sretnom zvijezdom_S1_E72/75
Dina je u šoku ugledavši svog oca Stjepana pred vratima. Slaven tješi Krešu koji je ljut i tužan zbog degradacije na poslu. Zbunjeni profesor Bojan Bartol (Davor Janjić) luta fakultetom u potrazi za Ninom. Zlatko je ljut na Vlastu jer je u novinama izašao negativan članak o Nini i EFM-u. Adam ne može vjerovati da je Tonka naumila otići u Bratislavu potražiti Vedrana. Dina pomaže Ivi da se pripremi i obuče za svoje vjenčanje. Krešo i Slaven ostanu zbunjeni nakon upoznavanja sa Stjepanom, novim šefom kancelarije.

1. sezona, epizoda 73 - 12. veljače

Ivo je u komi, ne razumije zašto je Vesna odustala od vjenčanja. Slaven tješi Adama zbog prekida s Tonkom. Fanika se oduševi kada joj priđe Luka (Alan Katić), zgodni vlasnik restorana. Krešo je sve više zabrinut jer je Marta sve bliže istini. Nina je zabrinuta za Tonku koja je otišla u Bratislavu pomoći Vedranu. Ivo ne može vjerovati da je Vesna odlučila prekinuti trudnoću. Na pregledu kod dr. Olića Suzana sazna da je trudna. Ena ponudi Marini da ode s njom. Razočarana i uplakana Tonka javi Nini da se vraća natrag. Vlasta pokaže Zlatku fotografiju na kojoj su zajedno Ena i Marina. Miki je ljut zbog propalog natječaja.

1. sezona, epizoda 74 - 13. veljače

Egon pokušava objasniti Mikiju zašto je poništen natječaj. Nina dolazi kod Vlaste kako bi se obračunala s njom. Zlatko je izvan sebe vidjevši Enu i Marinu kako se ljube. Dina se začudi saznavši da je njezin novi šef Franckove kancelarije. Nakon što je saznala da je trudna, Suzana u šoku zove Beti. Egon kaže Slaven da je Miki odlučio zatvoriti ured. Zlatko odluči angažirati Švarca da pronađe Enu i Marinu. Zora se brine jer je pronašla neke nepravilnosti u radu fakulteta.

1. sezona, epizoda 75 - 14. veljače

Krešo ne razumije zašto se Zora nije pojavila. Suzana kaže Marti da moraju ozbiljno razgovarati. Adam i Slaven šokirani su iznenadnom pojavom Sibile. Nera želi znati zašto se Stjepan odjednom vratio. Martin sazna da je Ena prodala kuću. Švarc javi Zlatku da su Ena i Marina otputovale na Karibe. Ivo i Dina kažu Neri da im je otac rekao cijelu istinu. Suzana pred Martom prizna Mikiju da je ona njihova kćer.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju