Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 1 - 4. studenog 

Elizabeta Beti Vrban (Mila Elegović) okuplja prijateljice na večeri povodom svog četrdesetog rođendana. Svaka od njih na proslavi će zaželjeti po jednu želju ne sluteći kako će im se već idući dan želje početi ostvarivati, ali naravno neće biti baš sve onako kako bi one htjele. Saznavši da je bolesna, Božena Fijan (Barbara Nola) kreće u Zagreb u očajničku potragu za biološkom majkom svoje posvojene kćeri. Krešo (Hrvoje Barišić) pokušava uvjeriti Martina (Ranko Zidarić) da ne ostavlja Beti zbog mlade ljubavnice Ene (Katarina Čas). Očekujući promaknuće Krešo se vidno razočara kada sazna da će partner u tvrtki postati Slaven Nikolić (Petar Ćiritović). Marta (Tara Rosandić) zabrinuta je za majčino zdravlje.

1. sezona, epizoda 2 - 5. studenog

Zora (Neda Arnerić) sa zadrškom priopći Suzani (Sandra Lončarić Tankosić) kako ju je tražila neka Božena Fijan iz Brestova tvrdeći da su poznanice. Fanika (Nela Kocisz), domaćica obitelji Vrban ne zna kako Elizabeti objasniti Martinov odlazak. Tonka (Mirna Medaković) je presretna zbog svog povratka u Zagreb i novog radnog mjesta na veleučilištu Viktorija. Slaven uznemireno kaže Eni kako se pokušao izboriti za njezin posao kod dekana Martinovića, ali je on zauzvrat tražio prljavu uslugu. Krešo dade Slavenu do znanja kako smatra da on ne zaslužuje preuzimanje advokature. Zora povjeri Neri (Mirjana Majurec) da Egon ima ozbiljan problem s kockom.

1. sezona, epizoda 3 - 6. studenog

Suzana bude potresena saznavši za kćer. Tonka se radoznalo upoznaje s ostalim profesorima na veleučilištu Viktorija. Nera upozorava kćer Dinu (Mia Biondić) kako mora požuriti sa skicama za jesensku kolekciju. Beti uporno pred drugima negira činjenicu da ju je Martin ostavio. Zora pokušava natjerati Egona (Zijad Gračić) da poduzme nešto u vezi svog problema s kockom. Zbog naglog saznanja o kćeri, Suzana uznemireno traži savjet od prijateljica. Tonka govori Nini (Linda Begonja) kako ne smije dopustiti da ju iskorištavaju na poslu. Martin moli Beti da prihvati njegov odlazak. U Vedranovom (Robert Kurbaša) društvu Tonka potpuno zaboravi na dogovor sa Suzanom.

1. sezona, epizoda 4 - 7. studenog

Beti se iznenadi kada joj konobar kaže da joj je otkazana kartica uviđajući kako je to Martinovo djelo. Zlatku (Dean Krivačić) nespretno izleti pred Beti kako zna za njezinu i Martinovu situaciju. Nina skupi hrabrosti ukazati dekanu na nepravdu koju trpi na poslu, ne očekujući od njega odgovor koji je dobila. Ena je nezadovoljna zbog Slavenovog neuspjeha da joj sredi posao na fakultetu. Nina se požali Suzani na nepravedan postupak njezinog oca, a ona njoj povjeri novosti o kćeri Marti. Beti ne može vjerovati da je Martin već kupio stan svojoj mladoj ljubavnici. Tonka na hodniku sretne profesora makroekonomije Adama Nikolića (Nikša Marinović). Zlatko odluči ozbiljno porazgovarati s Martinom.

1. sezona, epizoda 5 - 8. studenog

Dina je u šoku saznavši da je Frane (Mario Valentić) ranjen. Suzani je teško razgovarati s Krešom o posjeti ginekologu koji bi im mogao pomoći da zatrudni. Ena kod doktora upozna Zlatkovu suprugu Marinu (Anita Dujić). Martin uspije nagovoriti Beti da ipak ide s njim na važnu poslovnu večeru. Krešo kratko uputi Zlatka u spis u kojem se spominje Nina Herceg. Suzana iznenadi Beti naglom odlukom da ide do Brestova upoznati svoju kćer Martu. Tonka se ispriča Suzani zbog kašnjenja i ponudi se da ju odveze do Brestova. Dina prizna bratu da je Frane ranjen i da ne može još reći majci za njega. Slaven kaže zadovoljnoj Eni kako je zbog nje udovoljio dekanu Martinoviću.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petkana Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju