Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 36 - 23. prosinca 

Krešo pokuša razdvojiti Ivu i Adama od Martina, Ena se nađe u problemu. Cure su u šoku, ne znaju kako reagirati na iznenadnu Mikijevu pojavu. Marta pokušava prošvercati Krunu u stan, ali je zatekne Zora. Silvija je zabrinuta jer je Dini pozlilo. Marina je previše popila na partiju i radi Zlatku scene. Ena prizna Martinu da je bila sa Slavenom, ali je to gotova stvar i sada je s njim. Krešo pokušava započeti razgovor o Mikiju, ali Suzana nije raspoložena. Suzana konačno Zori ispriča cijelu priču o Marti.

1. sezona, epizoda 37 - 24. prosinca

Policajcu su sumnjive Dina i Silvija zbog čudnog ponašanja. Tonka pita Mikija zašto je tako naglo i bez riječi nestao. Sad kad zna da joj je Marta unuka, Zora žali zbog svog dosadašnjeg ponašanja prema njoj. Beti je zabrinuta jer joj Silvija nije javila da je sretno stigla u Zadar. Nina zadirkuje Tonku zbog zaljubljenosti u Adama. Suzana se zabrine vidjevši Egonovu masnicu. Martin je nervozan jer se boji da bi ih Miki mogao prevariti. Dina i Silvija provele su noć u stanici.

1. sezona, epizoda 38 - 25. prosinca

Miki na večeri priča Nini o svom životu. Dina prizna Slavenu da je u Zadar išla špijunirati Franu. Beti se požali Silviji da ima problema jer Martin ne plaća račune. Miki odluči priznati Nini za svoju vezu sa Suzanom. Ena povjeri Martinu da će možda dobiti otkaz jer se fakultet prodaje zbog financijskih problema. Nina jedva prizna Tonki da ju je Miki varao sa Suzanom. Vlasta kaže Zlatku kako sad ima dovoljno materijala za sočnu priču o Slavenu. Marta moli Suzanu da pokuša pronaći bilo kakav posao za Krunu.

1. sezona, epizoda 39 - 26. prosinca

Nina kaže Kreši da bi možda trebao ostaviti Suzanu. Dina zahtijeva od Nere objašnjenje za krvavu košulju koju je pronašla. Slaven napadne Krešu zbog Zlatka. Beti u panici kaže Suzani da je Miki priznao sve Nini. Kruno je očajan, luta utučeno ulicama grada. Tonki je neugodno spavati kod Adama. Zlatko pokušava zatrpati bunar kada se odjednom pojavi Miki.

1. sezona, epizoda 40 - 27. prosinca

Beti ne razumije kako to njena budućnost ovisi o Mikiju. Suzana preklinje Ninu da razgovara s njom. Miki ne uspjeva izvući od Beti informacije o Suzani. Nina shvati da je Marta Mikijeva kćer. Marta, Silvija i Dina traže Krunu po gradu. Ena je ljutita zbog Vanjine ucjene. Zlatko zove Mikija da se hitno nađu. Dina moli prijatelja forenzičara da analizira mrlju na košulji. Miki je presretan što je Suzana konačno pristala naći se s njim. Adam pita Tonku hoće li s njim u Leipzig. Vidjevši ponovno Mikija sa Suzanom Marta pomisli da su ljubavnici. Kruno shvati da je najpametnije da se vrati u Brestovo.

1. sezona, epizoda 41 - 28. prosinca

Zlatko je uvjeren da je jedino rješenje zatrpavanje bunara. Dina zahtijeva odgovore od Nere na pitanja o svom ocu. Kruno se oprašta s Martom. Marina povjeri Beti kako joj je Zlatko čudan u posljednje vrijeme. Zlatko i Miki nađu se u nevolji kada ih zaustavi policajac i pronađe pištolj. Marta napadne Vesnu i Anu zbog toga što su nadrogirale Krunu. Fanika zeza Beti što glumi vidovnjakinju Moiru. Zora i Suzana odluče porazgovarati s Martom u vezi droge i alkohola.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju