Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 21 - 2. prosinca 

Beti je u šoku čuvši Suzanino priznanje, ne može vjerovati da je Marta Mikijeva kćer. Ena je dirnuta Martinovom odlukom da im sagradi kuću, ali i zabrinuta što bi se dogodilo da Beti sazna. Krešo se iznenadi kada ga Egon zamoli da mu posudi nešto novaca. Marina se požali Eni kako joj je Zlatko cijelo vrijeme lagao. Beti uvjerava Suzanu kako bi bilo najbolje da što prije svima prizna istinu. Krešo se ponudi pomoći Slavenu oko vrijednog projekta. Beti laže Kreši da ne zna gdje je Suzana i krene ju potražiti. Martin moli Krešu da mu što prije prebaci vlasništvo zemljišta i kuće na Enu. Beti je odlučila reći Nini istinu o Suzani i Mikiju. Ivo zamoli mamu da mu pomogne oko situacije na sveučilištu.

1. sezona, epizoda 22 - 3. prosinca

Dina nakon napornog treninga naleti na mamu i pokušava se izvući lažima. Krešo ne može vjerovati da je Suzana prespavala noć u autu. Marina se zanima za zemlju koju su naslijedili Beti i Zlatko. Adam oklijeva i pomalo mu je žao zbog odlaska u Leipzig. Slaven se iznenadi kada mu Krešo javi da je već riješio prenamjenu zemljišta. Nera kaže Adamu kako misli da joj Dina nešto taji. Suzana uvjerava Beti kako ništa više ne osjeća prema Mikiju, za razliku od Nine. Iako sa zadrškom, Nera pohvali Tonkin rad. Ena kaže Marini kako smatra da je preblaga prema Zlatku. Silvija izbjegava razgovor s Dinom.

1. sezona, epizoda 23 - 4. prosinca

Silvija je iznenađena, jer joj Dina ne vjeruje da je vidjela Franu s drugom. Nera je uzrujana zbog Adamovog odustajanja od odlaska u Leipzig. Suzana nagovara Martu da razmisli o upisu ekonomije na EFM-u. Beti nije jasna nagla Zlatkova sentimentalnost oko nasljeđene zemlje. Ivo ohrabri Adama da pozove Tonku na ručak. Egon obeća Suzani da će se pokušati dovesti u red, a ona ga zamoli da upiše Martu na fakultet.

1. sezona, epizoda 24 - 5. prosinca

Zlatko među Krešinim spisima pronađe Martinovu darovnicu Eni. Nera zahtijeva od Ene da odmah prekine vezu sa Slavenom. Krešo se nađe s privatnim istražiteljem Švarcom (Filip Nola) koji bi mogao pronaći Mikija . Zora je ljutita što je Egon pristao upisati Martu na fakultet. Silvija oprezno ispituje Martu što misli o Ivi. Fanika je zabrinuta što će biti s njom kada ju Beti više neće moći plaćati. Nera poduzima sve kako bi se riješila Ene. Zlatko nije oduševljen Marininom iznenadnom odlukom da promijeni frizuru. Lidija primijeti da Suzana sprema i nosi sa sobom neke lijekove, ali je ne želi ništa pitati.

1. sezona, epizoda 25 - 6. prosinca

Silvija shvati da su Beti i Fanika prodale sat namijenjen Frani. Ena ne zna kako bi reagirala na Slavenovu bračnu ponudu. Beti pristane na Silvijinu ideju da se ponovno okuša kao manekenka. Ena pokušava pronaći Dinino ime na listi studenata. Silvija se jada Marti kako se našla u škripcu zbog Franinog sata. Adam pred Tonkom teško skriva svoje simpatije prema njoj. Krešo predloži Suzani da povedu Martu na izlet van Zagreba. Zlatko na Slavenovom stolu ugleda potpisanu fotografiju Ene i Slavena. Krešo angažira Švarca da pronađe Mikija. Martin uvjerava Krešu da od Slavena traži intervenciju kako bi osigurali natječaj.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju