Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

16. epizoda - 15. srpnja

Krešo je iznenađen Nininom naglom odlukom da prihvati dar Mikijeve tete. Eni se ne sviđa haljina koju joj je Slaven kupio za upoznavanje s njegovom majkom. Zora se ne može prestati čuditi koliko se Suzana brine o Marti. Zlatko je zabrinut zbog Marinine želje da pronađe posao. Krešo savjetuje Nini da u znak zahvale pošalje Mikijevoj teti pismo. Ena zahtijeva od Slavena da joj ispriča razlog zbog kojeg on i Adam ne razgovaraju. Tonka sretne Adama koji joj savjetuje da ne odustaje tako lako od posla i da se pokuša ponovno zaposliti. Zora teškom mukom prizna Suzani da je Egon potpuno zaglibio u kockarskim dugovima. Ivo se požali Adamu kako ga je netko optužio za pretjerano zbližavanje sa studentima.

17. epizoda - 16. srpnja

Suzana je pogođena viješću da je Nina ipak odlučila prihvatiti nasljedstvo. Silvija se požali Faniki da je Beti u depresiji. Suzana i Zora pokušavaju suočiti Egona s njegovim problemom, te ga uvjeriti da treba pomoć. Frane odugovlači reći Dini da mora natrag u Irak. Tonku zanima hoće li Nina i dalje ostati raditi na fakultetu. Ena obraduje Marinu viješću da joj je pronašla posao i da počinje odmah. Dina uvjerava Neru kako će s Tonkom kao fotografkinjom na reviji proći sve u redu. Slaven odluči priznati Eni cijelu istinu zbog koje on i Adam ne razgovaraju. Zora je u šoku vidjevši financijsko stanje fakulteta. Krešo slučajno sazna od Nine da mu je Suzana lagala.

18. epizoda - 17. srpnja

Suzanu zbuni Krešino sumnjičavo propitkivanje. Nina, Suzana i Tonka pokušavaju oraspoložiti Beti koja ne ustaje iz kreveta. Krešo se žali Martinu na situaciju sa Suzanom, ali nije sretan njegovom sumnjom da ima drugoga. Suzana koristi zadnju šansu da odgovori Ninu od nasljedstva i traženja Mikija. Na Enin savjet Marina iznenadi Zlatka obnovljenom garderobom. Krešo je iznenađen Nininim načinom razmišljanja. Dina i Ivo iznenađeni su Eninim držanjem pri upoznavanju s Nerom. Poprilično napetu situaciju na večeri prekine iznenadni dolazak Tonke. Ivo se izvuče s večere kako bi otišao na studentski tulum. Tonku šokira Vedranov postupak. Suzana se i dalje ne može kontrolirati pred drugima kada je riječ o Marti.

19. epizoda - 18. srpnja

Adamu teško pada druženje s Enom na fakultetu. Ivo se kod Dine raspituje za Martu, ali mu ona kaže kako je zauzeta. Marina prepričava Zlatku što joj je sve za posao dogovorila Ena. Vedran (Robert Kurbaša) se pokušava ispričati Tonki i uvjeriti ju da on ne konzumira drogu. Zora kaže Egonu da se vraća na fakultet kao prodekanica. Marina želi da se Ena i Zlatko napokon upoznaju. Suzana je zabrinuta jer joj se Marta ne javlja na telefon. Krešo prizna Martinu kako mu je Suzana lagala za posjet ginekologu. Dina se sretno pohvali Silviji kako je uspješno prošao ručak kod mame. Suzana se brine što će reći Božena kada ju pita gdje je Marta. Zora prozove Ivu zbog incidenta sa studenticom. Marta javi Suzani da je Božena u bolnici.

20. epizoda - 19. srpnja

Suzana je svjesna da ju je Krešo uhvatio u laži. Zlatko uvjerava Marinu da nije dobro što se druži sa ženom kakva je Ena. Silvija se nađe u neugodnom razgovoru s Beti o njihovom financijskom stanju. Dina se požali Silviji da su je zvali hitno na terensku nastavu. Na putu do posla Marinu uhvate bolovi u trbuhu. Adam pomaže Tonki pripremiti sve za fotografiranje revije. Nera je ljuta zbog Dininog iznenadnog studijskog putovanja. Zora pokušava smisliti način kako izvuči fakultet iz financijske krize. Silvija ugleda Franu (M. Valentić) u društvu nepoznate trudne žene. Suzana utješi Martu viješću kako je uspjela Boženi dogovoriti najboljeg onkologa. Suzana odluči olakšati si i priznati Beti tko je Martin otac.

21. epizoda - 20. srpnja

Beti je u šoku čuvši Suzanino priznanje, ne može vjerovati da je Marta Mikijeva kćer. Ena je dirnuta Martinovom odlukom da im sagradi kuću, ali i zabrinuta što bi se dogodilo da Beti sazna. Krešo se iznenadi kada ga Egon zamoli da mu posudi nešto novaca. Marina se požali Eni kako joj je Zlatko cijelo vrijeme lagao. Beti uvjerava Suzanu kako bi bilo najbolje da što prije svima prizna istinu. Krešo se ponudi pomoći Slavenu oko vrijednog projekta. Beti laže Kreši da ne zna gdje je Suzana i krene ju potražiti. Martin moli Krešu da mu što prije prebaci vlasništvo zemljišta i kuće na Enu. Beti je odlučila reći Nini istinu o Suzani i Mikiju. Ivo zamoli mamu da mu pomogne oko situacije na sveučilištu.

21. epizoda - 20. srpnja

Dina nakon napornog treninga naleti na mamu i pokušava se izvući lažima. Krešo ne može vjerovati da je Suzana prespavala noć u autu. Marina se zanima za zemlju koju su naslijedili Beti i Zlatko. Adam oklijeva i pomalo mu je žao zbog odlaska u Leipzig. Slaven se iznenadi kada mu Krešo javi da je već riješio prenamjenu zemljišta. Nera kaže Adamu kako misli da joj Dina nešto taji. Suzana uvjerava Beti kako ništa više ne osjeća prema Mikiju, za razliku od Nine. Iako sa zadrškom, Nera pohvali Tonkin rad. Ena kaže Marini kako smatra da je preblaga prema Zlatku. Silvija izbjegava razgovor s Dinom. Slaven preda Miliću (Darko Janeš) papire o prenamjeni zemljišta. Zlatko panično pokušava uvjeriti Beti da ne proda zemlju.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju