Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe'.

1. sezona , epizoda 51 - 13. siječnja 

 

Beti pokušava stići Mikija i reći mu za Martu. Suzana je priznala Kreši da je Marta Mikijeva kći. Marta se oprašta s Boženom koja odlazi na liječenje u Njemačku. Nina odluči otpustiti Vanju. Dini je drago zbog Ive i Silvije. Tonki nije jasno zašto je Nera bezobrazna prema njoj.

1. sezona , epizoda 52 - 14. siječnja

Dina želi doći do Franeta koji je pred bolnicom, ali joj je previše loše. Nera i dalje smatra kako Tonka nije za Adama. Martin se brine što će biti s projektom u koji je uložio sada kada je Miki otišao. Dina želi saznati što Frane radi pred bolnicom. Adam oprezno kaže Tonki da mu je Nina ponudila mjesto dekana. Tonka kaže Nini da je Miki otputovao natrag u Ameriku.

1. sezona , epizoda 53 - 15. siječnja

Krešo i Martin ne mogu vjerovati da je Egon novi direktor Mikijeve firme. Nera je bijesna zbog Adamovog odbijanja pozicije dekana, misli da je to Tonkina i Zorina urota. Vesna (Petra Kurtela) se požali prijateljici kako misli da je trudna s Ivom. Slaven i Vlasta zajedno su na večeri nakon intervjua i Vlasta mu se upucava. Tonka misli da je pogriješila što je razgovarala o Adamovoj poziciji na fakultetu njemu iza leđa. Suzana smatra da bi trebali biti zahvalni Mikiju jer je spasio Egona.

1. sezona , epizoda 54 - 16. siječnja

Ivo ne vjeruje Vesni da je trudna. Ena se onesvijestila saznavši da joj je majka umrla. Dina kaže Silviji da se mora još jednom naći sa Franom. Krešo želi znati što su Miki i Suzana radili kad su nedugo bili zajedno. Nina prizna Tonki da joj se sviđa Krešo. Dina uvjerava Franu da je najbolje da zauvijek prekinu. Martin je u panici i zove Marinu da mu pomogne oko Ene. Fanika se pohvali Beti i Silviji da je pronašla posao. 

1. sezona , epizoda 55 - 17. siječnja

Vedran priča Tonki kako je zbog nje dobio suspenziju i moli je za pomoć. Dina priznaje Švarcu da ne vjeruje svojoj majci i želi saznati istinu u očevoj smrti. Nera je ljuta nakon što je vidjela Tonku i Adama u restoranu, te odmah zove Adama. Kruno nagovara Martu da se preseli kod njega. Krešo je zamišljen i odsutan nakon razgovora s Ninom. Tonka je u šoku saznavši od Nine da su Zlatko i Miki možda ubili njihovog oca.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju