Provedite vikend uz filmske poslastice koje vam donosi Doma TV!

Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), mrzovoljni je udovac koji se i dalje čvrsto drži svojih predrasuda unatoč svim promjenama koje se dešavaju u susjedstvu. Jedina radost u njegovom životu je automobil Gran Torino kojeg redovito održava. No, kada Thao (Bee Vang), Waltov mladi susjed, pokuša ukrasti vrijedni automobil kako bi se priključio bandi, Walt shvati da je konačno pronašao novu svrhu u životu.

Dramu 'Gran Torino' pogledajte u subotu u večernjem terminu! Koja je poveznica legendarnog Prljavog Harryja i ovog filma saznajte OVDJE.

 

Ona

Romantična drama nagrađena Oscarom za najbolji scenarij prati život usamljenog pisca Theodorea Twomblyja (Joaquin Phoenix) koji za život zarađuje pišući osobna pisma u ime drugih ljudi. Nakon što kupi novi operativni sustav koji je dizajniran kako bi zadovoljio sve njegove potrebe, počne razvijati poseban odnos s njime, odnosno Samanthom (Scarlett Johannson), ženskim glasom koji uspostavlja komunikaciju između sustava umjetne inteligencije i njezina korisnika.

Romantičnu dramu 'Ona' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu! Zanimljivosti o filmu i kako su se glumci pripremali za zahtjevne ulloge pročitajte OVDJE.

 

Posejdon

Stara je godina i na luksuznom putničkom brodu u sjevernom Atlantiku zabava je u punom jeku. Odjednom golem val udara u brod, baca ga ustranu, a zatim ga prevrne. Počinje očajnička borba ljudi da prežive i pobjegnu s Posejdona, prevrnutog broda koji tone. Putnici i posada nemaju kamo, završavaju zarobljeni pod ruševinama u moru dok voda nadire kroz razbijene prozore.

Akcijski film 'Posejdon' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu! Kako su glumci na snimanju filma zaradili infekciju pročitajte OVDJE.

 

Cellular

Mladić na svoj mobitel primi hitan poziv žene. Jessicu Martin (Kim Basinger) tvrdi da je oteta te da otimači kane oteti i njezina muža i dijete. Taj slučajan poziv na mobitel odvede Ryana (Chris Evans) u svijet prijevare i ubojstva te počinje borba za spas Jessice, žene koju poznaje samo po tihu, preplašenu glasu s druge strane mobilnoga telefona.

Znate li da je glavna glumica toliko zaludila jednog pjevača da je zbog nje otkazao turneju? Više o tome saznajte OVDJE. Film 'Cellular' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu!

 

 

Zabavite se i opustite uz filmove koje vam donosi Doma TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju