Radnja je smještena u šaroliki New Orleans, grad koji skriva svoju mračnu stranu.

'Navy CIS New Orleans' drama je o lokalnom terenskom uredu koji istražuje kriminalne slučajeve u koje je umiješano vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po glazbi, zabavi i dekadenciji. Tim vodi specijalni agent Dwayne Pride, poznat i kao King, kojeg tjera potreba da čini ispravne stvari. S Prideom radi specijalni agent Christopher LaSalle, koji se opako zabavlja, ali još opakije radi te specijalna agentica Meredith Merri Brody, karizmatična i žilava ispitivačica koja se prebacila iz ureda u Great Lakesu u potrazi za novim početkom.

Potporu im pruža mrtvozornica dr. Loretta Wade koja je jednako ekscentrična i pametna, njezin briljantni i otkačeni forenzični znanstvenik Sebastian Lund, bivša ATF-ova agentica Sonja Percy koja se naviknula raditi sama i koju čeka promjena te istražiteljski računalni stručnjak Patton Plame, čija bi dugotrajna kompetitivna povijest s agentom Prideom mogla biti razorna za jedinicu. Ovaj šaroliki grad koji skriva mračnu stranu magnet je za vojno osoblje na dopustu, a kad nakon pretjeranog uživanja uslijedi nevolja, Prideov je tim na vrhuncu zadatka.

U drugoj sezoni, nakon bombaškog napada na vojni konvoj na mostu u New Orleansu, Pride i tim planiraju opasnu tajnu operaciju kako bi vratili ukradeni projektil i spriječili napad na američki mornarički brod. NCIS-ov tim istražuje i ubojstvo blogera koji je radio na razotkrivanju korupcije u vladi i zataškavanja te otkriva mornaričkog SEAL-a i CIA-inu humanitarnu misiju s mračnom tajnom.

Kad borbena pilotkinja i mornarička junakinja pogine u nesreći na zračnom mitingu, NCIS-ov tim mora istražiti je li problem u pilotskoj pogrešci ili novom mlažnjaku koji je upravo odobren za slanje u baze širom svijeta. NCIS-ov tim mora utvrditi zašto je ubijeni mornarički pilot koristio dron s crnoga tržišta kako bi došao do snimaka vojnih postrojenja i je li snimka s drona povezana s njegovom smrću.

Serija je zaradila nominacije u kategoriji omiljene nove serije na dodjelama nagrada People's Choice Awards i TV Guide Awards, a jedan od njezinih izvršnih producenata je Mark Harmon, koji tumači Leroyja Jethra Gibbsa u seriji 'Navy CIS'.

Ne propustite drugu sezonu uzbudljive serije 'Navy CIS New Orleans' na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju