Navy CIS New Orleans, 2. sezona

Navy CIS New Orleans, 2. sezona - 3
,
Navy CIS New Orleans, 2. sezona - 3
hr_HR

PON - PET 03.20

NCIS: New Orleans), 2014., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Gary Glasberg
Izvršni producenti: Gary Glasberg, Mark Harmon, Jeffrey Lieber, James Hayman

Glume:
Scott Bakula …………… specijalni agent Dwayne Pride
Lucas Black ………….... specijalni agent Christopher LaSalle
Zoe McLellan ………….. specijalna agentica Meredith Brody 'Merri'
CCH Pounder ………….. dr. Loretta Wade
Rob Kerkovich ………… Sebastian Lund
 

Doma TV donosi drugu sezonu uzbudljive kriminalističke serije iz popularne franšize 'Navy CIS' koja prati specijalne agente u rješavanju zločina povezanih s vojnim osobljem . Radnja je smještena u šaroliki New Orleans, grad koji skriva svoju mračnu stranu.

 

O glumcima:

SCOTT BAKULA
(specijalni agent Dwayne Pride)

Scott Bakula je rođen u St. Louisu, a preselio se u New York 1976. godine, gdje je započeo svoju kazališnu karijeru, pa je tako glumio u brojnim predstavama kao što su 'Marilyn: An American Fable' i 'Romance/Romance', za što je nominiran za nagradu Tony..

LUCAS BLACK
(specijalni agent Christopher LaSalle)

Lucas Black započeo je karijeru s 11 godina ulogom u filmu 'The War', nakon čega su uslijedile glavne uloge u seriji 'American Gothic' i kultnom filmu 'Oštrica zločina'. Black je glumio i u filmovima kao što su '42', 'Brzi i žestoki: Tokio drift', 'Obećana zemlja', 'Najbolji tim', 'Na kraju puta', 'Studengora' i 'Brzi i žestoki 7'.

ZOE McLELLAN
(specijalna agentica Meredith Brody)

Zoe McLellan je rođena u La Jolli u Kaliforniji i odrasla u državi Washington, a glumačku karijeru započela je sredinom devedesetih. Televizijske uloge ostvarila je u serijama 'JAG' i 'Prljavi seksi novac', a imala je gostujuće uloge u 'Mentalistu' i 'NCIS-u', 'Dr. Houseu', 'Slidersima' i 'Zvjezdanim stazama: Voyager'.

CCH POUNDER
(dr. Loretta Wade)

CCH Pounder rođena je u Georgetownu u Gvajani, a odrasla je u Engleskoj. Preselila se u SAD kako bi pohađala Ithaca College, od kojeg je primila počasni doktorat 2010. godine. Pounder je četiri puta nominirana za nagradu Emmy, za uloge u televizijskim serijama 'Prva damska detektivska agencija', 'Hitna služba', 'Dosjei X' i 'Na rubu zakona'.

ROB KERKOVICH
(Sebastian Lund)

Rob Kerkovich rođen je u Massachusettsu, a završio je fakultet u Los Angelesu, gdje je i započeo glumačku karijeru. Ostvario je zapažene uloge u popularnim serijama kao što su 'CSI: Miami', 'Moderna obitelj', 'Cure bez love', 'Brooklyn Nine-Nine', 'Nova cura', 'Parks & Recreation', 'Chasing life' i 'Happy Endings', za čiju je jednu epizodu napisao scenarij.


 

Ne propustite drugu sezonu uzbudljive serije 'Navy CIS New Orleans'  od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte ovdje.
 Tagovi