Ne propustite petu sezonu megauspješne američke kriminalističke serije Navy CIS LA.

I u ovoj sezoni napetih zapleta i raspleta misterioznih slučajeva neće nedostajati, pa tako NCIS-ova ekipa upliće se u istrage ubojstva, terorističkih napada, krađe oružja.
Kada dođe do ubojstva saveznog agenta u Los Angelesu povezanog s Hawalom, drevnim sustavom prijenosa novčanih sredstava, NCIS-ov tim mora raditi u dvjema različitim zemljama da bi riješio slučaj.

Nagrade:

o 2014. nagrada Zlatni Globus (Daniela Ruah)
o 2014. nominacija za Prism Awards u kategoriji najbolje muške uloge (LL Cool J i Eric Christian Olsen)
o 2014.,2013., 2012., 2011., 2010 nagrada Image Awards za najboljeg tv glumca (LL Cool J)
o 2013. nagrada ASCAP za najbolju televizijsku seriju
o 2013. nagrada Teen Choice u kategoriji za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J) i najbolje televizijske akcijske serije
o 2013.,2012.,2011., nagrada Image za najboljeg glumca u seriji ( LL Cool J), te 2010. godine nominacija u istoj kategoriji
o 2012. nominacija za nagradu Emmy
o 2012. dvije nominacije za nagradu California on Location Awards
o 2012. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i nominacija kategoriji najbolje televizijske akcijske serije, i za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
o 2011. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i kategoriji najbolje televizijske akcijske serije, i nominacija za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
o 2010. Nagrada Zlatni Globus (Portugal)
o 2010. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju televizijsku akcijsku seriju i nominacija za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
o 2010. nominacija za nagradu People's Choice

Ne propustite nastavke još uzbudljivije pete sezone serije 'Navy CIS LA'  na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju