Njihov je glavni cilj zaštita nacionalne sigurnosti, a u tome se oslanjaju isključivo na vlastite sposobnosti!

NCIS: Los Angeles kriminalistička je serija o svijetu visokih uloga u kojem je odjel NCIS-a zadužen za hvatanje opasnih i vještih kriminalaca koji su prijetnja nacionalnoj sigurnosti. Specijalni agent G. Callen kameleon je koji se lako pretvara u bilo koju osobu kako bi se lakše uklopio u kriminalno podzemlje.

Njegov je partner specijalni agent Sam Hana, bivši mornarički specijalac koji je sudjelovao u borbama u Afganistanu i Iraku. U ekipi je još i sveznajuća Hetty Lange koja se bavi političkim aspektom njihova posla i zadaća joj je da osigura ekipi sve, od nadzornih kamera do automobila. Specijalna agentica Kensi Blye, iznimno bistra kći ubijenog marinca, živi na adrenalinu koji je sastavni dio njezinih tajnih zadataka.

Marty Deeks iskusni je detektiv policije Los Angelesa kojega je u ekipu regrutirala Hetty. Tu je još i tehnički genijalac Eric Beale, koji sve zna o tehnologiji posla, od malih naprava do računala i sofisticiranih elektroničkih uređaja.

U napetoj devetoj sezoni Hetty predaje papire za mirovinu i nestaje, na njezino mjesto operativne šefice postavljaju Shay Mosley, koja smjesta uvodi kadrovske promjene u ekipu. Sam koji još oplakuje svoju ženu i živi u prikolici na plaži tvrdoglav je u odluci da Callen nađe novog partnera. Ekipa istražuje smrt južnokorejskog agenta koji je istraživao sjevernokorejski raketni program.

Kad kći ozloglašenog krivotvoritelja stiže u Los Angeles, Sam odlazi na tajni zadatak glumeći financijera, a Callen se udružuje s Annom kako bi otkrio najnoviju obiteljsku prijevaru. Hetty vidimo u Vijetnamu gdje potkupljuje zatvorskog čuvara kako bi razgovarala s Harrisom Kaineom.

Devetu sezonu kriminalističke serije Navy CIS LA pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju