NAVY CIS LA, 9. sezona

navy cis la 9.sezona
,
hr_HR

PON - PET 19.10

(NCIS: Los Angeles), 2017., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Shane Brennan


Glume:
Chris O'Donnell …………… agent G. Callen
LL Cool J …………...……... agent Sam Hanna
Linda Hunt ………………… Henrietta “Hetty” Lange
Daniela Ruah ………………agentica Kensi Blye
Eric Christian Olsen ……….Marty Deeks
 

Doma TV donosi devetu sezonu serije 'Navy CIS LA' o vrhunski obučenim agentima zaduženim za hvatanje opasnih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti SAD-a. Opremljena najnovijom tehnološkom opremom i često u životno opasnim situacijama, ta čvrsto povezana ekipa u kojoj članovi uvijek ovise jedni o drugima radi u zajedničkom naporu očuvanja nacionalnih interesa.

 

O glumcima:
CHRIS O’DONNELL
(specijalni agent G. Callen)

Chris O'Donnell debitirao je na filmu kritički hvaljenom ulogom buntovnog sina Jessice Lange u filmu 'Muškarci ne odlaze' nakon kojeg je uslijedila uloga u za Oscara nominiranom filmu 'Pohane zelene rajčice' i romantičnoj komediji 'Ludo zaljubljeni' s Drew Barrymore. Godine 1993. O'Donnell je nominiran za Zlatni globus, a dobio je Nagradu čikaških filmskih kritičara za ulogu u višestrukom dobitniku Oscara 'Miris žene' s Alom Pacinom.

LL COOL J
(specijalni agent Sam Hanna)

Dvostruki dobitnik Grammyja i trostruki dobitnik nagrade NAACP Image, LL COOL J je ikona svijeta zabave uspješna u svim područjima, od glazbe, filma, televizije i izdavaštva do mode i humanitarnog rada. Igrao je glavne uloge u filmovima 'Opasni dogovor' s Meg Ryan, 'Posljednji provod' s Queen Latifom i 'Edison' s Morganom Freemanom, Kevinom Spaceyjem i Justinom Timberlakeom.

LINDA HUNT
(Henrietta “Hetty” Lange)

Poznata po Oscarom nagrađenoj ulozi u 'Godini opasnog življenja', Linda Hunt igrala je niz različitih likova na filmu, pozornici i televiziji. Započela je kazališnu karijeru prije više od 30 godina igrajući u Shakespeareovim, Strindbergovim, O'Neillovim i Williamsovim komadima. 1980-ih je nominirana za nagradu Tony za ulogu u 'End of the World', a glumila je i u predstavi 'Majka Hrabrost i njezina djeca'.

DANIELA RUAH
(specijalna agentica Kensi Blye)

Ruah je rođena u Bostonu, no obitelj se preselila u Portugal kad je imala pet godina. Tečno govori portugalski, tri je godine pohađala sveučilište u Londonu, a zatim se preselila u New York kako bi se posvetila glumačkoj karijeri. Pojavila se u nekoliko televizijskih emisija u Portugalu, uključujući portugalsku verziju 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj je pobijedila.

ERIC CHRISTIAN OLSEN
(detektiv Marty Deeks)

Olsen je rođen u Eugeneu u Oregonu, a odrastao je u Iowi. Diplomirao je 2007. na sveučilištu Pepperdine. Prije uloge u 'Navy CIS-u', Eric Christian Olsen glumio je u nekoliko dugometražnih filmova kao što su 'Stvor', 'Rat navijačica', 'Posljednji poljubac', 'Ovo nije još jedan film za mlade' i 'Glup i gluplji: Kad je Harry sreo Lloyda'. Također se pojavio u filmovima 'Plan B', 'Death Valley', 'Pearl Harbor', 'Dozvola za vjenčanje', 'Povratnici', i 'Oko sokolovo'.

 
Ne propustite pratiti uzbudljivu devetu sezonu popularne kriminalističke serije 'Navy CIS LA' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Više o devetoj sezoni pročitajte ovdje!

 Tagovi