Uzbudljive serije donose nove slučajeve!

Teški zločini, 2. sezona

Serija 'Teški zločni' istražuje načine na koje policija i tužiteljstvo surađuju i grade čvrsti slučaj koji će dovesti do osumnjičenikova priznanja, nagodbe ili osude. Detektivi u Odjelu za teške zločine polako se prilagođavaju novoj šefici, kapetanici Sharon Raydor (Mary McDonnell). Za razliku od prijašnjeg šefa, Raydor je odlučna voditi Odjel timskim pristupom te dijeliti zasluge sa svojim suradnicima. Međutim, Raydorin najteži zadatak bio je steći potpuno povjerenje svojih detektiva, koji uključuju poručnika Provenzu (G.W. Bailey), veterana Odjela koji teško prihvaća naredbe od nekoga koga smatra manje upućenim od sebe. Tim također čine poručnik Andy Flynn (Tony Denison) koji je strastven prema svojem poslu, ali katkad ga omete prijateljstvo s Provenzom, poručnik Mike Tao (Michael Paul Chan), prava osoba za tehnologiju koja svojom stručnošću rješava zločine, detektiv Julio Sanchez (Raymond Cruz), dobro upućen u sukobe bandi u Los Angelesu i dobar u zastrašivanju osumnjičenika.

Drugu sezonu serije 'Teški zločini' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Navy CIS LA, 9. sezona

Los Angeles kriminalistička je serija o svijetu visokih uloga u kojem je odjel NCIS-a zadužen za hvatanje opasnih i vještih kriminalaca koji su prijetnja nacionalnoj sigurnosti. U napetoj devetoj sezoni Hetty predaje papire za mirovinu i nestaje, na njezino mjesto operativne šefice postavljaju Shay Mosley, koja smjesta uvodi kadrovske promjene u ekipu. Sam koji još oplakuje svoju ženu i živi u prikolici na plaži tvrdoglav je u odluci da Callen nađe novog partnera. Ekipa istražuje smrt južnokorejskog agenta koji je istraživao sjevernokorejski raketni program. Kad kći ozloglašenog krivotvoritelja stiže u Los Angeles, Sam odlazi na tajni zadatak glumeći financijera, a Callen se udružuje s Annom kako bi otkrio najnoviju obiteljsku prijevaru. Hetty vidimo u Vijetnamu gdje potkupljuje zatvorskog čuvara kako bi razgovarala s Harrisom Kaineom.

Devetu sezonu serije 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Mentalist, 7. sezona

Simon Baker, glumac nominiran za nagrade Zlatni Globus i Emmy, utjelovljuje Patricka Janea, neobičnog konzultanta kalifornijskog Istražnog ureda (CBI) koji s lakoćom rješava kompleksne zločine zahvaljujući sjajnim vještinama opažanja i psihološke manipulacije. Iako je poznat po kršenju pravila i neslavnoj vidovnjačkoj prošlosti, agenti s kojima radi cijene njegovu ulogu u rješavanju zamršenih slučajeva i više nego što to katkad pokazuju. U sedmoj sezoni, Jane i Lisbon uživaju u svojoj sve jačoj vezi, uspijevajući je tajiti od svojih kolega. Za to vrijeme FBI istražuje ubojstvo jednog svog pripadnika. Dotični je agent radio u tajnosti u kuglani za koju se vjerovalo da je sjedište poslovanja krijumčara oružja. Janeu u istrazi pomaže agent Ken Spackman (Tim Griffin), a zaključuje da konobarica koja radi u kuglani Tisch (Karina Logue) radi za tu bandu, ali Tisch uspije pobjeći. Agentica početnica Michelle Vega (Josie Loren) pridružuje se timu i pomaže im uhvatiti Tisch, a ubrzo nakon toga Jane formulira plan kojim će inkriminirati ubojicu.

Sedmu sezonu serije 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Lucifer, 1. sezona 

'Lucifer' je nevjerojatna priča o prvom palom anđelu. Budući da je nesretan s monotonim položajem gospodara pakla, Lucifer Morningstar sišao je s prijestolja i povukao se u Grad Anđela, gdje je vlasnik luksuznog piano-kluba naziva Lux. Može li vrag doći u kušnju da prijeđe na stranu dobra ili će ga njegovo izvorno zvanje povući natrag prema zlu? Seksi, mračna i drska, ova drama koja je bazirana na popularnom stripu The Sandman s početka 1990-ih godina daje ideju da možda baš svi imaju priliku za iskupljenje i novu šansu... Pa čak i sam vrag.

Prvu sezonu serije 'Lucifer' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Kosti, 2. sezona

U drugoj sezoni Brennan se vraća s odmora te se iznenadi otkrivši da ima novu šeficu, nedavno zaposlenu voditeljicu Odjela za forenziku u Jeffersonianu, prvoklasnu patologinju dr. Camille Saroyan (Tamara Taylor) koja dijeli prošlost s Boothom. FBI-jev agent Booth ima problema s neprijateljskim odnosom s majkom svoga sina, a Brennan i Hodgins postaju novim žrtvama serijskog ubojice. Ubojstvo bivšeg FBI-jeva agenta razotkriva desetljećima staru urotu u koju je možda upleten Brennanin otac. Bootha tijekom istrage ubojstva otme šef mafije, a Brennan pomoć dobiva s neočekivane strane…

Drugu sezonu serije 'Kosti' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Zabavite se i opustite uz serije koje vam donosi Doma TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju