Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

2. sezona, epizoda 3 - 4  - 3. kolovoza 

“Touched by the Sun” – Kad borbena pilotkinja i mornarička junakinja pogine u nesreći na zračnom mitingu, NCIS-ov tim mora istražiti je li problem u pilotskoj pogrešci ili novom mlažnjaku koji je upravo odobren za slanje u baze širom svijeta.

“I Do” – NCIS-ov tim mora utvrditi zašto je ubijeni mornarički pilot koristio dron s crnoga tržišta kako bi došao do snimaka vojnih postrojenja i je li snimka s drona povezana s njegovom smrću.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 4. kolovoza

“Foreign Affairs” – Specijalnom agentu Prideu poslali su partnera iz Australske istražiteljske službe obrambenih snaga, specijalnu agenticu Naomi Parsons (Kate Beahan), nakon što poručnika Australske kraljevske mornarice, koji je bio ključan za međunarodne pregovore o nuklearnom naoružanju, ubiju u New Orleansu.

“Insane in the Membrane” – Sudjelovanje tima u godišnjem Red Dress Runu prekida se kad časničkog namjesnika pronađu mrtva u francuskoj četvrti od posljedica predoziranja.

Ne propustite drugu sezonu uzbudljive serije 'Navy CIS New Orleans' od subote do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju