Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

2. sezona, epizoda 15 - 16 - 24. kolovoza

“No Man’s Land” – Kad tajanstveni čovjek spasi život jednom poručniku i zatim nestane s poprišta, NCIS-ov tim razotkriva novi slučaj kad forenzični dokazi ukažu na to da je on vojnik koji je prije nekoliko godina uhvaćen u Afganistanu i nikad nije pronađen.

“Second Chances” – Nakon što ih je ukradeni mornarički TNT doveo do kokainskoga skladišta, specijalni agent Pride i NCIS-ov tim otkrivaju domaći narkokartel koji proizvodi vlastiti kokain, a vodi ga Sonjina prijateljica iz djetinjstva Marion Watkins (Samaire Armstrong).

2. sezona, epizoda 17 - 18 - 25. kolovoza

“Radio Silence” – NCIS-ov tim štiti lokalnog DJ-a od zločinca koji mu prijeti i istražuje ubojstvo mornaričkoga kapetana koji je napadnut dok je bio u eteru radijske emisije. Također, Prideova kći Laurel (Shanley Caswell) vraća se kući kako bi razgovarala o svojim budućim planovima.

“If it Bleeds, it Leads” – NCIS-ova specijalna agentica Brody vjeruje da je mornar kojega je udario autobus u Francuskoj četvrti povezan sa smrću njezine sestre, nakon što NCIS-ov tim otkrije sličnosti između njih dvoje. Također, tim se priprema za svečanosti za Dan sv. Patrika u New Orleansu.

Ne propustite 'Navy CIS New Orleans' vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju