Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

2. sezona, epizoda 11 - 12 - 17. kolovoza

“Blue Christmas” – Kad niz božićnih provala rezultira smrću, dokazi vode NCIS-ov tim do Wadeina posinka Dannyja (Christopher Meyer). Također, Lasalle i Brody zadirkuju Sonju zbog velikog rizika zato što je uvukla Pridea u razmjenu darova tajnoga Djeda Mraza.

“Sister City: Part One” – Nakon što putnici i posada privatnog aviona koji je letio od New Orleansa u Washington nasmrt otruju, svi dokazi upućuju na nestaloga chefa, Abbyna brata Lucu (Tyler Ritter). Gibbs i washingtonski tim rade zajedno s Prideom i timom iz New Orleansa kako bi locirali Lucu i utvrdili zašto je netko uzeo za metu privatnu tehnološku tvrtku.

2. sezona, epizoda 13 - 14 - 18. kolovoza

“Undocumented” – Specijalni agent Pride i NCIS-ov tim istražuju ubojstvo imigranta časničkog namjesnika koje je namješteno kao samoubojstvo. Također, tim potajno otvara profil na stranici za parove za specijalnog agenta Pridea.

“Father’s Day” – Specijalni agent Pride otvara svoj bar za javnost zabavom za Fat Tuesday, ali slavlje se naglo prekida kad nepoznati napadač njega i gradonačelnika Douglasa Hamiltona (Steven Weber) otme s njihovih događanja za Mardi Gras i drži kao taoce.

Ne propustite 'Navy CIS New Orleans' vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju