Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

2. sezona, epizoda 6 - 7 - 8 - 16. rujna

Sudjelovanje tima u godišnjem Red Dress Runu prekida se kad časničkog namjesnika pronađu mrtva u francuskoj četvrti od posljedica predoziranja.

Život genijalnog mornaričkoga kodera koji radi za Brodyjevu majku Oliviju Brody (Annie Potts) visi o koncu nakon krađe srca koje mu je trebalo biti presađeno. Olivia se pridružuje NCIS-ovu timu u potrazi za ukradenim organom.

Specijalnog agenta Pridea i Sonju napadaju iz zasjede i u bijegu su nakon što otputuju u Teksas kako bi pratili ključnoga svjedoka Marca Maslowa (Jay Thomas), na suđenje zloglasnom trgovcu oružja kojega je Pride uhvatio.

2. sezona, epizoda 9 - 10 - 11 - 17. rujna

Nakon nestanka struje na području cijeloga grada, koji zakoči snage reda i hitne službe, Pride se zaklinje da će riješiti ubojstvo zaručnika obiteljske prijateljice.

Ubojstvo jednoga marinca pruža nove tragove o prvom slučaju na kojem su Pride i Lasalle radili zajedno netom prije što će uragan Katrina pogoditi grad i isprati sve dokaze. Također, tim slavi Dan zahvalnosti zajedno u Prideovu kafiću.

Kad niz božićnih provala rezultira smrću, dokazi vode NCIS-ov tim do Wadeina posinka Dannyja (Christopher Meyer). Također, Lasalle i Brody zadirkuju Sonju zbog velikog rizika zato što je uvukla Pridea u razmjenu darova tajnoga Djeda Mraza.

2. sezona, epizoda 12 - 13 - 14 - 18. rujna

Nakon što putnici i posada privatnog aviona koji je letio od New Orleansa u Washington nasmrt otruju, svi dokazi upućuju na nestaloga chefa, Abbyna brata Lucu (Tyler Ritter). Gibbs i washingtonski tim rade zajedno s Prideom i timom iz New Orleansa kako bi locirali Lucu i utvrdili zašto je netko uzeo za metu privatnu tehnološku tvrtku.

Specijalni agent Pride i NCIS-ov tim istražuju ubojstvo imigranta časničkog namjesnika koje je namješteno kao samoubojstvo. Također, tim potajno otvara profil na stranici za parove za specijalnog agenta Pridea.

Specijalni agent Pride otvara svoj bar za javnost zabavom za Fat Tuesday, ali slavlje se naglo prekida kad nepoznati napadač njega i gradonačelnika Douglasa Hamiltona (Steven Weber) otme s njihovih događanja za Mardi Gras i drži kao taoce.

2. sezona, epizoda 15 - 16 - 17 - 19. rujna

Kad tajanstveni čovjek spasi život jednom poručniku i zatim nestane s poprišta, NCIS-ov tim razotkriva novi slučaj kad forenzični dokazi ukažu na to da je on vojnik koji je prije nekoliko godina uhvaćen u Afganistanu i nikad nije pronađen.

Nakon što ih je ukradeni mornarički TNT doveo do kokainskoga skladišta, specijalni agent Pride i NCIS-ov tim otkrivaju domaći narkokartel koji proizvodi vlastiti kokain, a vodi ga Sonjina prijateljica iz djetinjstva Marion Watkins (Samaire Armstrong).

NCIS-ov tim štiti lokalnog DJ-a od zločinca koji mu prijeti i istražuje ubojstvo mornaričkoga kapetana koji je napadnut dok je bio u eteru radijske emisije. Također, Prideova kći Laurel (Shanley Caswell) vraća se kući kako bi razgovarala o svojim budućim planovima.

2. sezona, epizoda 18 - 19 - 20 - 20. rujna

NCIS-ova specijalna agentica Brody vjeruje da je mornar kojega je udario autobus u Francuskoj četvrti povezan sa smrću njezine sestre, nakon što NCIS-ov tim otkrije sličnosti između njih dvoje. Također, tim se priprema za svečanosti za Dan sv. Patrika u New Orleansu.

NCIS-ov tim otkriva kombi za nadzor pun fotografija na kojima je svaki korak specijalnog agenta Pridea nakon što njegovu kćer Laurel (Shanley Caswell) napadnu u kampusu i završi pod zaštitom.

NCIS-ov tim istražuje ubojstvo mornaričkoga poručnika u Francuskoj četvrti za vrijeme pogrebne procesije, tradicije New Orleansa koja slavi nedavno preminule glazbenom uličnom povorkom.

Ne propustite "Navy CIS New Orleans" od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju