Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

2. sezona, epizoda 1 - 11. rujna

Nakon bombaškog napada na vojni konvoj na mostu u New Orleansu Pride i tim planiraju opasnu tajnu operaciju kako bi vratili ukradeni projektil i spriječili napad na američki mornarički brod, u premijeri druge sezone serije NAVY CIS: NEW ORLEANS.

2. sezona, epizoda 2 - 3 - 12. rujna

NCIS-ov tim istražuje ubojstvo blogera koji je radio na razotkrivanju korupcije u vladi i zataškavanja te otkriva mornaričkog SEAL-a i CIA-inu humanitarnu misiju s mračnom tajnom.

Kad borbena pilotkinja i mornarička junakinja pogine u nesreći na zračnom mitingu, NCIS-ov tim mora istražiti je li problem u pilotskoj pogrešci ili novom mlažnjaku koji je upravo odobren za slanje u baze širom svijeta.

2. sezona, epizoda 4 - 5 - 13. rujna

NCIS-ov tim mora utvrditi zašto je ubijeni mornarički pilot koristio dron s crnoga tržišta kako bi došao do snimaka vojnih postrojenja i je li snimka s drona povezana s njegovom smrću.

Specijalnom agentu Prideu poslali su partnera iz Australske istražiteljske službe obrambenih snaga, specijalnu agenticu Naomi Parsons (Kate Beahan), nakon što poručnika Australske kraljevske mornarice, koji je bio ključan za međunarodne pregovore o nuklearnom naoružanju, ubiju u New Orleansu.

Ne propustite "Navy CIS New Orleans" od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju