Doma TV donosi desetu sezonu serije "Navy CIS LA" o vrhunski obučenim agentima.

Navy CIS LA napeta je dramska serija o odjelu koji je zadužen za hvatanje opasnih i neuhvatljivih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti.

Koristeći se lažnim identitetima i najnaprednijom tehnologijom, ovaj tim vrhunski obučenih agenata odlazi na tajne zadatke i stavlja život na kocku kako bi uhvatili svoje mete. Specijalni agent G. Callen jest kameleon koji se pretvara u koga god treba kako bi uronio u zločinačko podzemlje. Njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši pripadnik SEAL-a koji je služio u Afganistanu i Iraku.

Tim također uključuje sveznajuću Henriettu Hetty Lange koja se bavi politikom i čiji je zadatak nabaviti sve što je timu potrebno, od mikronadzornih kamera do automobila. Tu su i specijalna agentica Kensi Blye, iznimno oštroumna kći poginulog marinca koja živi za nalete adrenalina koji prate rad na tajnim zadacima; Marty Deeks, iskusni detektiv LAPD-ja kojeg je regrutirala Hetty; tehnički analitičar Eric Beale koji je svladao svaki gadget i računalo i analitičarka Nell Jones koja je zadobila poštovanje tima zahvaljujući svojim besprijekornim procjenama i pronicljivošću. Godinu prije je Shay Mosley, pomoćnica direktora, bivša agentica tajne službe i iskusna insajderica iz Washingtona, dobila zadaću nadgledati tim.

Oboružani najnovijom i najnaprednijom opremom i redovito odlazeći u situacije opasne za život, članovi ove blisko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge kako bi učinili sve što je potrebno da zaštite nacionalne interese.

U desetoj sezoni teško ozlijeđeni i bez mogućnosti da kontaktiraju s timom u SAD-u, Callen, Sam i Kensi te onesviješteni Deeks traže siguran put kući dok šef kartela nudi nagradu za njih, žive ili mrtve. Nakon što je prototip oklopa ukraden iz mornaričke baze i upotrijebljen u krađi dragulja na Beverly Hillsu, tim mora otkriti tko ga je ukrao i što je sljedeća meta. Callen i Sam imaju zadaću zaštititi prijestolonasljednika princa Kamala (Ritesh Rajan) nakon što je nepoznati napadač napao njegove ljude po dolasku u Los Angeles.

 

Ne propustite pratiti uzbudljivu desetu sezonu popularne kriminalističke serije "Navy CIS LA" na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju