Zaštita nacionalne sigurnosti agentima Navy CIS LA-a je najvažnija stvar na svijetu.

3. sezona, epizoda 11 - 12 - 20. siječnja

Ekipa NCIS-a mora pronaći tajnu napravu ukradenu iz sveučilišnog istraživačkog centra dovoljno moćnu da razori Los Angeles. Za to vrijeme Sam pokušava pronaći veoma tražen božićni dar za svoju kćer, a Eric upoznaje Nelline roditelje.

Nakon što je pronađen mrtav istraživač iz Ministarstva obrane, Nell na kušnju stavlja svoj visoki kvocijent inteligencije i odlazi na tajni zadatak kao njegova zamjena. Istodobno, novi pomoćnik direktora NCIS-a, Owen Granger, dovodi u pitanje Hettynu sposobnost vođenja tima.

3. sezona, epizoda 13 - 14 - 21. siječnja

Kad vozilo koje prevozi Jadu Khaled naiđe na zasjedu, NCIS mora pronaći počinitelje kako bi spasili nju i svoj slučaj. Za to vrijeme Sam je prisiljen suočiti se s Jadom prvi put nakon povratka iz Sudana.

Nakon otmice dostavnog kombija koji je iz Ministarstva vanjskih poslova prevozio nepoznati paket, ekipa NCIS-a mora otkriti tko je počinio taj zločin i što je ukradeno. Istodobno, Callen i Sam slave pet godina partnerstva, no na tajnom zadatku vezanom za slučaj suočavaju se s najvećim izazovom do sada.

3. sezona, epizoda 15 - 16 - 22. siječnja

Uza sve veće kritike pomoćnika direktora Grangera, ekipa NCIS-a mora pronaći ubojicu kameleona koji iz zemlje u zemlju uspješno bježi policijskim istražiteljima, kao i njihovu specijalnom agentu G. Callenu.

Kensi Blye je uhićena i glavna je osumnjičena u istrazi ubojstva povezanog sa snajperskom postrojbom njezina pokojnog oca. Ekipa NCIS L. A.-a traži nove dokaze koji dokazuju da je Kensi nevina.

3. sezona, epizoda 17 - 18 - 23. siječnja

Part 2." – Nakon privatnog druženja članova snajperske postrojbe Kensina pokojnog oca netko je ubijen. U drugom dijelu ove dvodijelne epizode ekipa NCIS-a i dalje traži nove dokaze koji bi oslobodili Kensi.

Ekipa NCIS-a istražuje pucnjavu ispred Vijetnamskog konzulata uoči međunarodne konferencije kojoj bi trebao nazočiti i državni tajnik za mornaricu.

3. sezona, epizoda 19 - 20 - 24. siječnja

Nakon pronalaska trupla mornaričkog obavještajca, svi dokazi upućuju da ga je ubila ekipa mornaričkih SEAL-ovaca koji uskoro kreću u akciju spašavanja taoca. Bivši SEAL-ovac Sam Hanna mora ispitati skupinu, čime bi mogao ugroziti njihovu misiju.

Bivši marinac osumnjičen je za izradu kemijske bombe i NCIS udružuje snage s FBI-evom jedinicom za domaće teroriste, s kojima surađuje i operativni psiholog Nate Getz.

Kriminalističku seriju Navy CIS LA pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju